yigitdogru Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 1 Aydır sık sık mavi ekran yiyorum. Dump dosyaları: dumps.rar Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2020
Çözüm PanzerTR 28 Aralık 2020 Battleye launcher kaldır. CPU-Z kaldır. Vanguard kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Hamachi kaldır. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve WHQL bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Windows sürümün güncel değilse de güncelle.
Battleye launcher kaldır. CPU-Z kaldır. Vanguard kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Hamachi kaldır. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve WHQL bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Windows sürümün güncel değilse de güncelle.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 28 Aralık 2020 #2 Battleye launcher kaldır. CPU-Z kaldır. Vanguard kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Hamachi kaldır. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve WHQL bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Windows sürümün güncel değilse de güncelle. Artı 1 Eksi Çözüm
Battleye launcher kaldır. CPU-Z kaldır. Vanguard kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Hamachi kaldır. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve WHQL bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Windows sürümün güncel değilse de güncelle.
KS KS yigitdogru Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #3 Her şeyi yaptım sadece battle eye sanırım yok bulamadım pcde. PanzerTR dedi: Battleye launcher kaldır. CPU-Z kaldır. Vanguard kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Hamachi kaldır. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve WHQL bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Windows sürümün güncel değilse de güncelle. Genişletmek için tıkla... Tekrar bir mavi ekran yersem buraya atarım ama sanmıyorum yiyeceğimi saolun. Artı 0 Eksi
Her şeyi yaptım sadece battle eye sanırım yok bulamadım pcde. PanzerTR dedi: Battleye launcher kaldır. CPU-Z kaldır. Vanguard kaldır. Rehberi uygula. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Hamachi kaldır. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır ve WHQL bir sürüm kur. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Windows sürümün güncel değilse de güncelle. Genişletmek için tıkla... Tekrar bir mavi ekran yersem buraya atarım ama sanmıyorum yiyeceğimi saolun.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 28 Aralık 2020 #4 yigitdogru dedi: Tekrar bir mavi ekran yersem buraya atarım ama sanmıyorum yiyeceğimi sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tamadır, alırsanız dump paylaşmanız yeterli. Sorunun çözüldüğünden eminseniz çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
yigitdogru dedi: Tekrar bir mavi ekran yersem buraya atarım ama sanmıyorum yiyeceğimi sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tamadır, alırsanız dump paylaşmanız yeterli. Sorunun çözüldüğünden eminseniz çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.