Y ynsbyrk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 277 29 Aralık 2020 #1 Selam arkadaşlar üç gün önce yeni sistem topladım, bugüne kadar hiçbir sorun yoktu bugün mavi ekran vermeye başladı. Format attım fakat hala mavi ekran geçmedi. Minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler. Sistemim: AMD Ryzen 5 3500X @ 4199.02 MHz - CPU-Z VALIDATOR Minidump dosyalarım: Minidump.rar Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2020
Selam arkadaşlar üç gün önce yeni sistem topladım, bugüne kadar hiçbir sorun yoktu bugün mavi ekran vermeye başladı. Format attım fakat hala mavi ekran geçmedi. Minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Şimdiden teşekkürler. Sistemim: AMD Ryzen 5 3500X @ 4199.02 MHz - CPU-Z VALIDATOR Minidump dosyalarım: Minidump.rar
Çözüm PanzerTR 29 Aralık 2020 DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Battleye launcher kaldırın. Rehberi uygulayın. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak İsteğe bağlı olarak BIOS (Beta olmayan) güncellemesi yapın. MSI Global XIGNCODE3 System Guard adlı bir Anti Cheat yazılımı sorun çıkarmış. Hanig uygulama olduğunu bilemeyeceğim. MemTest86 yapın. (İsteğe bağlı, en son adım olarak) OC işlemi varsa kaldırın.
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Battleye launcher kaldırın. Rehberi uygulayın. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak İsteğe bağlı olarak BIOS (Beta olmayan) güncellemesi yapın. MSI Global XIGNCODE3 System Guard adlı bir Anti Cheat yazılımı sorun çıkarmış. Hanig uygulama olduğunu bilemeyeceğim. MemTest86 yapın. (İsteğe bağlı, en son adım olarak) OC işlemi varsa kaldırın.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 29 Aralık 2020 #2 ynsbyrk dedi: ...bugüne kadar hiçbir sorun yoktu bugün mavi ekran vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Overclock işlemini bugün mü yaptınız? BIOS güncelleyin. https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C02v39.zip İşlemci için yaptığınız hız aşırtma işlemini sıfırlayın. Symantec yazılımlarını kaldırın. Artı 0 Eksi
ynsbyrk dedi: ...bugüne kadar hiçbir sorun yoktu bugün mavi ekran vermeye başladı. Genişletmek için tıkla... Overclock işlemini bugün mü yaptınız? BIOS güncelleyin. https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C02v39.zip İşlemci için yaptığınız hız aşırtma işlemini sıfırlayın. Symantec yazılımlarını kaldırın.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 29 Aralık 2020 #3 DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Battleye launcher kaldırın. Rehberi uygulayın. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak İsteğe bağlı olarak BIOS (Beta olmayan) güncellemesi yapın. MSI Global XIGNCODE3 System Guard adlı bir Anti Cheat yazılımı sorun çıkarmış. Hanig uygulama olduğunu bilemeyeceğim. MemTest86 yapın. (İsteğe bağlı, en son adım olarak) OC işlemi varsa kaldırın. Artı 0 Eksi Çözüm
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun. DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi Battleye launcher kaldırın. Rehberi uygulayın. [Rehber] Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak İsteğe bağlı olarak BIOS (Beta olmayan) güncellemesi yapın. MSI Global XIGNCODE3 System Guard adlı bir Anti Cheat yazılımı sorun çıkarmış. Hanig uygulama olduğunu bilemeyeceğim. MemTest86 yapın. (İsteğe bağlı, en son adım olarak) OC işlemi varsa kaldırın.
KS KS Y ynsbyrk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 277 29 Aralık 2020 #4 Ma'at dedi: Overclock işlemini bugün mü yaptınız? BIOS güncelleyin. https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C02v39.zip Işlemci için yaptığınız hız aşırtma işlemini sıfırlayın. Symantec yazılımlarını kaldırın. Genişletmek için tıkla... İlk topladığımda yapmıştım ama ilk defa mavi ekran vermeye bugün başladı. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Overclock işlemini bugün mü yaptınız? BIOS güncelleyin. https://download.msi.com/bos_exe/mb/7C02v39.zip Işlemci için yaptığınız hız aşırtma işlemini sıfırlayın. Symantec yazılımlarını kaldırın. Genişletmek için tıkla... İlk topladığımda yapmıştım ama ilk defa mavi ekran vermeye bugün başladı.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 29 Aralık 2020 #5 Her ihtimale karşı sıfırlayın yine de. Artı 0 Eksi
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 30 Aralık 2020 #6 ynsbyrk dedi: İlk topladığımda yapmıştım ama ilk defa mavi ekran vermeye bugün başladı. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayın siz, denilenler sonrası sonucu bildirirsiniz. @ynsbyrk son durum ne? @ynsbyrk son durum ne neden söylemiyorsun? Son düzenleme: 31 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
ynsbyrk dedi: İlk topladığımda yapmıştım ama ilk defa mavi ekran vermeye bugün başladı. Genişletmek için tıkla... Sıfırlayın siz, denilenler sonrası sonucu bildirirsiniz. @ynsbyrk son durum ne? @ynsbyrk son durum ne neden söylemiyorsun?
KS KS Y ynsbyrk Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 277 5 Ocak 2021 #7 PanzerTR dedi: Sıfırlayın siz, denilenler sonrası sonucu bildirirsiniz. @ynsbyrk son durum ne? @ynsbyrk son durum ne neden söylemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Siteye girmediğim için söyleyemedim. BIOS güncelledim, OC sıfırladım, DDU ile sürücüyü temizleyip kurdum düzeldi. Teşekkürler herkese. Artı 0 Eksi
PanzerTR dedi: Sıfırlayın siz, denilenler sonrası sonucu bildirirsiniz. @ynsbyrk son durum ne? @ynsbyrk son durum ne neden söylemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Siteye girmediğim için söyleyemedim. BIOS güncelledim, OC sıfırladım, DDU ile sürücüyü temizleyip kurdum düzeldi. Teşekkürler herkese.