AlperenTheLegend
Hectopat

Daha fazla  

Altta link attım. Oradan indirin ve bu rehberi uygulayın.Nasıl yapabilirim bunu?
sfc /scannow komutunu uygulayın.- Malwarebytes kaldırın.
-
-
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırın ve güncel sürüm kurun.
İndir ve sistemi güvenli moda alarak sürücüleri kaldır daha sonra kendi sitesinden güncel sürümü indir.Attığınız linki inceledim ama hangi programı açacağımı anlamadım.
Arkadaş rehber atmış. Dikkatlice okursanız anlayacağınıza şüphem yok.Attığınız linki inceledim ama hangi programı açacağımı anlamadım.
Arkadaş rehber atmış. Dikkatlice okursanız anlayacağınıza şüphem yok.
Eki Görüntüle 812147
Buradan AMD seçenekleri altındaki "AMD Audio Bus'ı sil" ve "'C:\AMD sürücü' klasörlerini sil" ayarlarını işaretlemeni tavsiye ederim.
İndir ve sistemi güvenli moda alarak sürücüleri kaldır daha sonra kendi sitesinden güncel sürümü indir.
Display Driver Uninstaller (DDU)
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...www.technopat.net
Keşke o ayarlara elletmeseydin.Arkadaş rehber atmış. Dikkatlice okursanız anlayacağınıza şüphem yok.
Eki Görüntüle 812147
Buradan AMD seçenekleri altındaki "AMD Audio Bus'ı Sil" ve "'C:\AMD Sürücü' klasörlerini sil" ayarlarını işaretlemeni tavsiye ederim.
Güvenli moda al sistemi.Dediğinizi yaptım ama bilgisayar bu halde.
Monitörüm şu an siyah ekranda?
Yardım edin lütfen.
Bir zararı yok ki. Dönüştürücü kullanıyorsa bazen güvenli moda giremeyebiliyor.Keşke o ayarlara elletmeseydin.
Sorunu çözülmüş olabilir. Bakalım yine de.Güvenli moda al sistemi.
Sorunu çözülmüş olabilir. Bakalım yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.