Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

KankammPro

Hectopat
Arkadaşlar merhaba bilgisayarım mavi ekran verdi minidump dosyamı gönderiyorum. (Arkadaşlar bir an önce cevaplarsanız sevinirim. Çünkü sorunu artık öğrenmek istiyorum)

Son düzenleme:
Çözüm
1) 360 Total Security kaldırın.

2) CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r yazın ve işlem bitince Y yazın ve enter tuşuna basın. Sonra da sistemi yeniden başlatın.

Ek olarak olay görüntüleyicisi raporlarınızı aşağıdaki rehbere göre paylaşın.
Dosyayı herkese açık bir biçimde paylaşın ya da MediaFire'a yükleyip indirme linkini paylaşın lütfen.

Erişime açık yapın.
Hocam bu mavi ekran hataları ile ilgili bir rehber yapsanız olur mu tecrübe vs?
Mesela bu ses sürücüleri hataları?

Erişime açık yapın.
Hocam bu mavi ekran hataları ile ilgili bir rehber yapsanız olur mu tecrübe vesaire?
Mesela bu ses sürücüleri hataları?
Açık konuşmak gerekirse bunun için detaylı Microsoft makaleleri mevcut ve ben de Murat Hoca'nın düşündüğü gibi kendi başına öğrenilmesi gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. Ha bu arada kolay iş değildir, yanlış BIOS'u verdiniz mi olay biter mesela. 😉

2) CMD'yi yönetici olarak başlatıp chkdsk /f /r yazın ve işlem bitince Y yazın ve enter tuşuna basın. Sonra da sistemi yeniden başlatın.

Çözüm

Peki 360 Total Security yerine hangi programı yüklemeliyim?

Olay görüntüleyicisi raporu hangi sorunlar için kullanılıyor? Peki bunu yaptıktan sonra kimlere göndericem? Bilgi verirseniz sevinirim.

360 Total Security yerine Kaspersky Security Cloud Free kurabilirsiniz. İndirme linki aşağıda mevcut. Ek olarak o raporu MediaFire'a yükleyip indirme linkini bizimle paylaşmalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı