Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Problemi çözdüm sanırım mavi ekran almadım daha HDMI kablomu değiştirdim ekran yenilemeyi 75'den 60 Hz e aldım şu anlık bir sıkıntı yaşamıyorum.
Corsair ile ilgili yazılımı kaldır.

CfosSpeed yazılımını kaldır.

Dediğim intel ağ sürücüsünü indirmediyseniz indirin.

Ekran kartı sürücüsünü güncelliğini kontrol et. Güncel ise sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı dener misin?

CPU-Z yüklüyse kaldır.

İntel ağ sürücüsü ile ilgili birkaç hata kodu gördüm. Ama şu an dokunmayacağım.

Corsair ile ilgili yazılımı kaldır.

CfosSpeed yazılımını kaldır.

Dediğim intel ağ sürücüsünü indirmediyseniz indirin.

Ekran kartı sürücüsünü güncelliğini kontrol et. Güncel ise sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı dener misin?

CPU-Z yüklüyse kaldır.

İntel ağ sürücüsü ile ilgili birkaç hata kodu gördüm. Ama şu an dokunmayacağım.
Şimdi herşeyi sıfırlayım temiz bir windows kurmalımıyım windowsumda crackli ve takılmalar oluyor hele aşşağıda oyun varken daha fazla kasma oluyor pc de bu özellikte bir pc nin böyle olması tuhaf değilmi
Şuan temiz bi kurulum yaptım Ethernet sürücüsünü ekran kartı ve chipset sürücüsünü temiz olarak yükledim gpu ve cpu stres testi yapıyorum windows updatelerini almakımıyım almasam dahamı iyi olur

temiz kurulum ekran kartı chipset ve attığın ethernet sürücüsünü yükledim sadece "kernel security check failure" hatası alıyorum

Sürücü ile ilgili bir hata almamışsın. Sürücü kısmını hallettik sanırım.

Donanımsal sorunları kontrol edeceğiz.

CPU-Z yazılımında sadece slot#3 mü var? Diğer slotları paylaşın.

Ek olarak RAM'ler 2. ve 4. slota takılmalıdır. En başta fark etmemişim galiba.

şuan whocrashed de tek hata gözüküyor
Ek Açıklama 2021-02-04 193447.png

1.png
2.png
3.png
4.png

Tamam şimdi ekran kartını aygıt yöneticinden kaldırdım yazılımla beraber ekran kartından şüphelenmeye başladım bide coil whine var hem sorun kartdaysa değişimi işime gelebilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı