Mavi ekran hatası

naciguneyli

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi mavi ekran sorunum var. Genelde PC'yi kullanmıyorken kendini resetliyor. Bazen de donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Bundan önce PSU bozulmuştu şu an başka PSU ile çalışıyor ama bu PSU daha iyi. DMP dosyalarını ekledim.

Sabit diskiniz düzgün bir yerde mi? HD Tune ile Error Scan yapın ve S.M.A.R.T. verilerini paylaşın.

Windows sürümünüz eski, güncelleyin.

BIOS güncelle.

XMP açıksa kapat, BIOS'unu Default yap, OC yaptıysan sıfırla.

Rehberi uygula.

Ağ kartı sürücünü güncelle.

Klavye, fare veya kulaklık yazılımı varsa sil.

Sabit diskiniz düzgün bir yerde mi? HD Tune ile Error Scan yapın ve S.M.A.R.T. verilerini paylaşın.

BIOS güncelle.

Rehberi uygula.

sabit diski söktüm sorun devam ediyordu sonra format attım. Format attıktan sonra mavi ekran vermeyi kesti. 1,2 gün daha böyle deneyeceğim. Monitör ve farenin yazılımları yüklüydü belki sebep onlardı dediğiniz gibi. şimdilik bekliyorum tekrar mavi ekran verecek mi diye.

BIOS güncelle.

Rehberi uygula.

Bilgisayara temiz format attım 3 gündür sorun yoktu bu gün tekrar mavi ekran verdi "IRQL NOT LESS OR EQUAL" yazıyordu mavi ekranda. Son mavi ekranın minidump dosyası: 021821-5875-01.rar dosyasını indir - download
Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı