Başlıkta belirttiğim gibi mavi ekran sorunum var. Genelde PC'yi kullanmıyorken kendini resetliyor. Bazen de donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Bundan önce PSU bozulmuştu şu an başka PSU ile çalışıyor ama bu PSU daha iyi. DMP dosyalarını ekledim.
Dmp dosyalarını ekledim kusura bakmayın. Link: Yeni_klasor__2_.rar dosyasını indir - download
Bu hata için genelde donanım hatası diyorlar ama dün temiz format attım hala mavi ekran vermedi.
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...
sabit diski söktüm sorun devam ediyordu sonra format attım. Format attıktan sonra mavi ekran vermeyi kesti. 1,2 gün daha böyle deneyeceğim. Monitör ve farenin yazılımları yüklüydü belki sebep onlardı dediğiniz gibi. şimdilik bekliyorum tekrar mavi ekran verecek mi diye.
Bilgisayara temiz format attım 3 gündür sorun yoktu bu gün tekrar mavi ekran verdi "IRQL NOT LESS OR EQUAL" yazıyordu mavi ekranda. Son mavi ekranın minidump dosyası: 021821-5875-01.rar dosyasını indir - download
Yardım ederseniz sevinirim.