Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wedad301

Femtopat
Merhabalar, yakın tarihte aldığım mavi ekran sorununu driverı temizleyip yeniden kurarak çözmüştüm ancak yine mavi ekran sorunlarım başladı.
Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum. Driver güncel olanıdır.
minidump.rar minidump.
DxDiag.txt DxDiag'tan alınmış PC donanımım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-02-21 at 18.14.47.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-21 at 18.14.47.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 72
PopHiberChecksumHiberFileData hata kodunu almışsınız. Büyük ihtimalle sabit disk veya anakart arızası. :)

HD Tune ile SMART verilerini paylaşın ve Fast Scan kapalı şekilde Error Scan yapın. Ayrıca uyku moduna alma ayarını ve sabit diski kapatma ayarını kapatın.

Ayrıca üstte denildiği gibi DDU ile sürücülerinizi kaldırıp tekrar kurun.

PopHiberChecksumHiberFileData hata kodunu almışsınız. Büyük ihtimalle sabit disk veya anakart arızası. :)

HD Tune ile Smart verilerini paylaşın ve Fast Scan kapalı şekilde Error Scan yapın. Ayrıca uyku moduna alma ayarını ve sabit diski kapatma ayarını kapatın.

Ayrıca üstte denildiği gibi DDU ile sürücülerinizi kaldırıp tekrar kurun.

Sorunu sanırsam çözdüm DDU ile sürücüyü kaldırıp güncel olan sürücüden bir öncekini yükledim ve şimdilik sorun çözülmüş görünüyor herkese çok teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    22 KB · Görüntüleme: 79
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı