Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

kaonashii99

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
84
Çözümler
1
Daha demin üst üste aldığım mavi ekran hataları yardımcı olabilir misiniz?
Size atarken yediğim bir tane daha mavi ekran oldu şaka gibi onu da atıyorum lütfen bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
 
Son düzenleme:
Son aldığınız hata direkt olarak depolama birimine işaret değil ama önceki hataların hepsi de SSD'yi gösteriyordu. Zaten paylaşmış olduğunuz sağlık testine göre adı bile geçmiyor SSD'nin. Size tavsiyem en azından bilindik markalardan SSD alın ve sorununuzu bu sayede çözün. SSD değişimi sonrası sorun çözülürse belirtmeyi unutmayın. :)
 
Dediğiniz diğer işlemi yapıyor şu anda healt atıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    79,6 KB · Görüntüleme: 20
SSD'nin adı bile yok. Muhtemel olarak kalitesiz olan Çin malı SSD'lerden birisi. 20 TL fazla verip aslında kaliteli bir şey alabilirdiniz. Şu an yapmanız gereken tek şey yeni SSD almak. S.M.A.R.T. verileri de bir şeyi vermiyor doğru dürüst.
 
SSD markası hi Level ne kadar kaliteli bilmiyorum.
Eğer en son aldığım SSD dolayı değilse değişim yaptığımda yeniden sağlıklık bir SSD ile PC kurduğumda yine mavi ekran alacak mıyım peki tek sorun SSD ise garantiye göndericem yarın ancak başka arza ya da problemli sorunlar var mı sistemimde?
Ben kasayı kendim toplamadım ikinci el olarak satın almıştım yeni toplamış bir kasaydı SSD garantiye yollamakta mantıklı değil o zaman dediklerinize göre. Peki HDD Windows aktarabilir miyim SSD kurulu çünkü?
 
İşletim sistemini klonlamayı pek tavsiye etmiyorum. Bunun yerine temiz kurulum yapmanız daha doğru olacaktır. Zaten klonlayacağınız orijinal işletim sistemi arızalı ve arızalı olan bu işletim sisteminden klonlama yaparken tekrar hata almanız muhtemel. Sorunun çözümü SSD'yi değişmek. garantisi varsa garantiye de gönderebilirsiniz tabii. Artık sadece SSD değişimi sonrası sorunun çözülüp çözülmediğini belirtin lütfen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı