Mavi Ekran Hatası

Türksoy

Femtopat
Daha fazla  
Ulaklı'nın dediği gibi, biz mavi ekran alanlardan o klasöre girip vermesini istiyoruz. Mavi ekran oluştuğunda kısa sürede %100'e kadar sayan bir işlem yapar. O işlem o klasör içine dump atar, o yüzden o dumpları istiyoruz. Varsayılan klasör orasıdır kendi elinizle değiştirdi iseniz değiştirdiğiniz yere atar
Biraz konuya geç kalmış olsam da bende o %100 e kadar süren işlem hiç başlamıyor. %0 iken mavi ekran kapanıp bilgisayar yeniden başlıyor ve hiçbir şekilde .Dmp dosyaları oluşmuyor.

Size sürücü bulucu kurun demedim, kendi sitesinden her zmana kurlur sürücler bilmiyorsanız sormanız gerekirdi.
Buradan yükleyeceğinize gidip saçma bir yazılım yüklemişssiniz.

IOTransfer yazılımını da kaldırın.
IOtransfer uygulaması daha önce kaldırmıştım ama bilgisayarda kalmış boş klasöre dosyalarını da temizledim. Yeni aida sonuçları aşağıdaki linkte şimdiden teşekkür ediyorum zaman ayrıdığınız için.

Paylaşmanıza gerek yok isteyince paylaşırsınız. Sorun devam ediyor mu?
Şuanlık hayır ama daha uzun süreli olarak deneme fırsatım olmadı açıkçası
Paylaşmanıza gerek yok isteyince paylaşırsınız. Sorun devam ediyor mu?
Bugün uzun süreli bir deneme fırsatım oldu ve yaklaşık olarak 2 saatlik kullanımın sonunda ilk defa yeniden mavi ekran hatası verdi. Hata bilgileri toplanıyor ekranı açıldı ve 1-2 sn sonra %100 e ulaşmadan bilgisayar yeniden başladı. Yani her seferinde bilgisayar bir sorunlar karşılaştı ekranından sonra asla %100 tamamlandı olmuyor ve bu ekran açılır açılmaz bilgisayar yeniden başlıyor. (benim ekran görüntüm değil ama o dediği şeyi anlatabilmek için koymuştum.
1630657144209.png

Şuanlık hayır ama daha uzun süreli olarak deneme fırsatım olmadı açıkçası

Bugün uzun süreli bir deneme fırsatım oldu ve yaklaşık olarak 2 saatlik kullanımın sonunda ilk defa yeniden mavi ekran hatası verdi. Hata bilgileri toplanıyor ekranı açıldı ve 1-2 sn sonra %100 e ulaşmadan bilgisayar yeniden başladı. Yani her seferinde bilgisayar bir sorunlar karşılaştı ekranından sonra asla %100 tamamlandı olmuyor ve bu ekran açılır açılmaz bilgisayar yeniden başlıyor. (benim ekran görüntüm değil ama o dediği şeyi anlatabilmek için koymuştum.
1630657144209.png
Bu da aida sonuçları gerekebilir diye düşündüm

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı