Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

467597

Hectopat
Oyunlardaki FPS düşmesi sorunumu çözeceğine inanarak işlemci sayımı 1'den 4'de aldım MSConfig'den yeniden başlattım ve mavi ekran hatası aldım, otomatik onarım çıktı ve Windows düzgün yüklenemedi dedi şimdi de. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O ayarı kapamanız gerek o halde. Sistem geri yükleme noktası varsa o noktaya dönün. Yoksa da kurulum USB'si ile kurulum yaparken diskleri silmeden C'yi seçin. Bu sayede verileriniz C'de "Windows.old" adlı bir klasörde depolanacaktır.
Windows açılıyorsa paylaşım yapınız.

O ayarı kapamanız gerek o halde. Sistem geri yükleme noktası varsa o noktaya dönün. Yoksa da kurulum USB'si ile kurulum yaparken diskleri silmeden C'yi seçin. Bu sayede verileriniz C'de "Windows.old" adlı bir klasörde depolanacaktır.

Çözüm
Windows açılıyorsa paylaşım yapınız.

Hocam açamadım maalesef ki, bilgisayarı sıfırlama işlemine başladım son çare olarak. Sıfırladı sanırım şu anda Windows yükleniyor diyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı