Mavi Ekran Hatası

MervanYalcin37

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba. Her 15-20 dakikada bir mavi ekran vermeye başladı bilgisayarım. Defalarca formatta attım. Minidump dosyalarımı ekte paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Ryzen 7 3700X
  • GTX 1060 3GB 192 bit
  • 2x8 3200MHz Corsair Vengeance Pro (2 aylık)
  • Samsung 980 EVO M.2 SSD
  • Windows 10 64 bit 21H1
  • MPG X570 Edge Wi-Fi Anakart

Yani hocam ses sürücüsünü güncelle yapıyorum Aygıt Yöneticisi üzerinden lakin son sürümünü kullanıyorsun diyor. MSI'ın sitesinden driverları indirdim ama karışık geldi açıkçası. Ses sürücüsü driver.exe diye bir dosya yok hatta hiç exe diye bir dosya yok diyebilirim. Bir önce ki hata tespitinde Bluetooth güncel değil demiştiniz rapor sonucuna göre. Acaba sorun başka bir yerde olabilir mi? Sorun farklı bir yerde de bizi yanıltıyor olabilir mi? Uğraşınız için size minnettarım

Ana kartım da burada: MSI Global - The Leading Brand in High-end Gaming & Professional Creation

Valla ben yapamadım siz yaparsanız çok makbule geçer. Bu vesile ile öğrenmiş oluruz
Bana facebook veya instagramdan ulaşabilirseniz sevinirim muhtemelen ulaşabilirsiniz de
C-Media USB ses aygıtı kontrolcü sürücüsü hata vermiş.
Yanisi şu, ses sürücüsü.

Çünkü sürüm sorunluydu ve sana düşük sürüm kullanmanı önerdim.
Hocam siz beni unuttunuz ama bilgisayar epey bir saattir mavi ekran vermiyor oyun oynamama rağmen :D Sanırım sorun ses sürücüsünde kulaklığı çıkardım ve pFN LIST CORRUPT hatasını almıyorum en azından artık. Lakin şu anda irql_not_less_or_equal hatası alıyorum. Hatanın sebebini şu iki dosyaya bakarak anlayabilir misiniz ben yorumlayamadım pek.

Minidump dosyaları: Minidump.rar

Bu arada ses sürücüsünü güncellemeye çalışıyorum fakat olmuyor. Anakartım MSI ve MSI 'ın web sitesine gidip doğru ses sürücüsünü indiriyorum bilgisayarımdan otomatik seç yaparak güncellemeye çalışıyorum ama güncellemiyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı