Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Pogostick

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi
Bir mavi ekran hatası aldım ve bilgisayar her açılışında disk taraması yapmak istiyor.

minidump

Anakart: MSI MAG B460 Torpedo.
İşlemci: i5-10600
RAM: Kingston HyperX 8x2 2666MHz CL16.
Ekran kartı: MSI Ventus RTX2070 GP Edition.
SSD: SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2, Samsung 860 EVO SATA 3.0 500GB.

Sistemde Corsair ile ilgili yazılım ve donanım var mı? USB bir kulaklık da olabilir. Varsa çıkartıp deneyin ve yazılımını kaldırın. Ekran kartı sürücüsü güncel mi?

Sistemde Corsair ile ilgili yazılım ve donanım var mı? USB bir kulaklık da olabilir. Varsa çıkartıp deneyin ve yazılımını kaldırın. Ekran kartı sürücüsü güncel mi?
Ekran kartı sürücüsü güncel ve 1 saat Furmark stress testi yaptım. Max sıcaklık 69 derece ve sorunsuz. Corsair Void Elite 7.1 kulaklığım ve icue yazılımı var.

Ekran kartı sürücüsü güncel ve 1 saat Furmark stress testi yaptım. Max sıcaklık 69 derece ve sorunsuz. Corsair Void Elite 7.1 kulaklığım ve icue yazılımı var.
Tamamdır hocam. Bu yazılım hataya sebep olmuş.

Hocam ne yapabilirim bununla ilgili? Kulaklığı cidden severek kullanıyorum. Yazılımını kaldırıp tekrar yükselem sorunu çözer mi?
Evet hocam. Yazılımı kaldırıp deneyin.

Kulaklığı farklı bir USB porta takıp deneyin. USB 2.0 olsa daha iyi olur.

Anladım hocam. Komple söküp deneyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı