meybuzcu
Kilopat
Daha fazla
İyi günler, yaklaşık 30 dakika önce, video falan izlerken mavi hata aldım. Yeniden başlatma istedi ve ekran gitti ama geri gelmedi. Birkaç defa bilgisayarı açıp kapatmayı denedim ama gelmiyordu. Fişi çıkartıp taktıktan sonra geldi. Şu an google chrome kendi kendine kapandı ve ardından 1-2 dakika sonra da ekran gitti. Sinyal yok diyor ama pc çalışıyor fanlar dönüyor. Şimdi 1-2 defa açıp kapatmayı denedim ekran gelmemeye devam etti, biraz bekleyip tekrar açmayı denedim ve şu an çalışıyor. Sizce sorun nedir?
Minidump:
drive.google.com
Az önce memtest taraması sona erdi. Bir şey çıkmadı. Öncesinde de harddisk ve ssd'ye hd tune testi yapmıştım ve onlar da aşağıda göründüğü gibi temiz çıktı. Sorunun hala neyden kaynaklandığını çözemiyorum...
Minidump:
091821-7734-01.dmp
drive.google.com
Mavi hata uzunca bir süre tamamlanmadı. Ben de mecburen bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Aldığım hatayı aratıp baktım. Ramlerden kaynaklanıyor sanırım. Pc yine birkaç denememde anca açıldı.İyi günler, yaklaşık 30 dakika önce, video falan izlerken mavi hata aldım. Yeniden başlatma istedi ve ekran gitti ama geri gelmedi. Birkaç defa bilgisayarı açıp kapatmayı denedim ama gelmiyordu. Fişi çıkartıp taktıktan sonra geldi. Şu an google chrome kendi kendine kapandı ve ardından 1-2 dakika sonra da ekran gitti. Sinyal yok diyor ama pc çalışıyor fanlar dönüyor. Şimdi 1-2 defa açıp kapatmayı denedim ekran gelmemeye devam etti, biraz bekleyip tekrar açmayı denedim ve şu an çalışıyor. Sizce sorun nedir?
Minidump:
091821-7734-01.dmp
drive.google.com
İyi günler, yaklaşık 30 dakika önce, video falan izlerken mavi hata aldım. Yeniden başlatma istedi ve ekran gitti ama geri gelmedi. Birkaç defa bilgisayarı açıp kapatmayı denedim ama gelmiyordu. Fişi çıkartıp taktıktan sonra geldi. Şu an google chrome kendi kendine kapandı ve ardından 1-2 dakika sonra da ekran gitti. Sinyal yok diyor ama pc çalışıyor fanlar dönüyor. Şimdi 1-2 defa açıp kapatmayı denedim ekran gelmemeye devam etti, biraz bekleyip tekrar açmayı denedim ve şu an çalışıyor. Sizce sorun nedir?
Minidump:
091821-7734-01.dmp
drive.google.com
Mavi hata uzunca bir süre tamamlanmadı. Ben de mecburen bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım. Aldığım hatayı aratıp baktım. Ramlerden kaynaklanıyor sanırım. Pc yine birkaç denememde anca açıldı.
Az önce memtest taraması sona erdi. Bir şey çıkmadı. Öncesinde de harddisk ve ssd'ye hd tune testi yapmıştım ve onlar da aşağıda göründüğü gibi temiz çıktı. Sorunun hala neyden kaynaklandığını çözemiyorum...
Dosya Ekleri
Son düzenleme: