Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Learnof

Hectopat
Yer
Detroit
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bilgisayarı açıyorum mavi ekran veriyor tekrar açıyorum bir kez daha mavi ekran veriyor.
Bazı arkadaşların dump dosyalarına şu programı kaldır bu programı kaldır diye yorum yapanlar olmuş.
Benim de dosyalarımı kontrol eder misiniz sebebi ne bunun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 10 19H1 sürümünü kullandığınızı tespit ettim, lütfen 21H2 sürümüne güncelleyiniz.

Realtek LAN sürücünüzde hata var bu sürümü kurun:

Düzeltme: Her ihtimali düşünmemiz gerek. RAM'lere test yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bilgisayarı açıyorum mavi ekran veriyor tekrar açıyorum bir kez daha mavi ekran veriyor.
Bazı arkadaşların dump dosyalarına şu programı kaldır bu programı kaldır diye yorum yapanlar olmuş.
Benim de dosyalarımı kontrol eder misiniz sebebi ne bunun?

Herkese açık yapın. Attığınız dosya linki kilitli.

Windows 10 19H1 sürümünü kullandığınızı tespit ettim, lütfen 21H2 sürümüne güncelleyiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Çözüm

19H1 kullanıyorum özellikle de en sade sürümünü yani içerisinde Microsoft Store bile yok ve benim karmaşa takıntım var bu yüzden 21H2 sürümüne hiç geçmek istemedim
Hatta o sürümün bilgisayarı yorduğunu düşünüyorum
Sizin tavsiyeniz nedir kesinlikle geçmem mi gerekiyor.

19H1 kullanıyorum özellikle de en sade sürümünü yani içerisinde Microsoft Store bile yok ve benim karmaşa takıntım var bu yüzden 21H2 sürümüne hiç geçmek istemedim
Hatta o sürümün bilgisayarı yorduğunu düşünüyorum
Sizin tavsiyeniz nedir kesinlikle geçmem mi gerekiyor.

Windows 10 Insider Preview sürümü sıkıntılı bir sürüm. Evet, çünkü mavi ekran hatalarının sebebi System olarak belirtiliyor.

Tamamdır RAM test yaptıktan sonra sonuçları sizinle paylaşacağım.
Windows 10 Insider Preview sürümü sıkıntılı bir sürüm. Evet, çünkü mavi ekran hatalarının sebebi System olarak belirtiliyor.
hangi sürümü önerirsiniz en stabil ve performans olarak en üst düzeyde çalışan
ayrıca home mu yoksa pro mu yüklemeliyim
son olarak şu an kullandığım sürüm içeriği gibi içinde telefon kişiler haritalar xbox cortana microsoft store tarzı uygulamaların olmadığı temiz bir iso dosyası biliyor musunuz

Hangi sürümü önerirsiniz en stabil ve performans olarak en üst düzeyde çalışan.
Ayrıca Home mu yoksa Pro mu yüklemeliyim.
Son olarak şu an kullandığım sürüm içeriği gibi içinde telefon kişiler haritalar Xbox Cortana Microsoft Store tarzı uygulamaların olmadığı temiz bir ISO dosyası biliyor musunuz?

Bunu önerir misiniz?

Son düzenleme:

Hangi sürümü önerirsiniz en stabil ve performans olarak en üst düzeyde çalışan.
Ayrıca Home mu yoksa Pro mu yüklemeliyim.
Son olarak şu an kullandığım sürüm içeriği gibi içinde telefon kişiler haritalar Xbox Cortana Microsoft Store tarzı uygulamaların olmadığı temiz bir ISO dosyası biliyor musunuz?

Bunu önerir misiniz?

Oynanmış ISO önermem genellikle bir oyun açacağınız zaman sıkıntı çıkarabiliyor veya bir şey yükleyeceğiniz zaman. Önerim; orijinal Windows 10 Home sürümü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı