Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Avast Yazılımını kaldırın.
aswMonFlt.sys

Hard disk hatası görüyorum. HD Tune ile Eror Scan Testini Quick Scan'nın tikini kaldırarak yapın.
Ntfs.sys

Dosyaların bütünlüğü ile ilgili hata görüyorum. Aşağıdaki Rehberi uygulayın.

Tekrar mavi ekran hatası alırsanız bize Minidump dosyasıyla bildiriniz.

1-2 Gün Mavi ekran hatası almazsanız, Çözüm olarak işaretlemeyi unutmayınız.
aswMonFlt.sys

Hard disk hatası görüyorum. HD Tune ile Eror Scan Testini Quick Scan'nın tikini kaldırarak yapın.
Ntfs.sys

Çözüm
aswMonFlt.sys

Ntfs.sys

Teşekkür ederim uğraşmak yerine temiz format attım hardiskleri çıkardım ramleri değiştirdim öyle attım formatı suan sorun yok hardisklerden dolayı mavi ekran yapar mi Windows ssd de yüklüydü zaten oyun falan hardisskteydi tekrar takmaya tedirginim doğrusu

Teşekkür ederim uğraşmak yerine temiz format attım hardiskleri çıkardım RAM'leri değiştirdim öyle attım formatı şu an sorun yok hardisklerden dolayı mavi ekran yapar mi Windows SSD de yüklüydü zaten oyun falan hardisskteydi tekrar takmaya tedirginim doğrusu

Hard diski takıp, HD Tune ile Eror Scan Testini Quick Scan'nın tikini kaldırarak yapabilirisiniz.

Avast yazılımını kaldırın.
aswMonFlt.sys

Hard disk hatası görüyorum. HD Tune ile eror scan testini quick Scan'nın tikini kaldırarak yapın.
Ntfs.sys

Dosyaların bütünlüğü ile ilgili hata görüyorum. Aşağıdaki rehberi uygulayın.

Tekrar mavi ekran hatası alırsanız bize minidump dosyasıyla bildiriniz.

1-2 gün mavi ekran hatası almazsanız, çözüm olarak işaretlemeyi unutmayınız.

Hocam sorum olacak ilk gün PC'de PUBG mediumda akıodu 2.gün ise ekranda kabloyu kontrol et hatası aldım PC açık ama bu hatayı alıyorum ekranda işlemci FX 8300 ekran kart GTX 760 bir de BIOS pilini çıkarıp taktım oldu açıldı ekran ama yeniden başlatınca tekrar oldu aynı hata.

Hocam sorum olacak ilk gün PC'de PUBG mediumda akıodu 2.gün ise ekranda kabloyu kontrol et hatası aldım PC açık ama bu hatayı alıyorum ekranda işlemci FX 8300 ekran kart GTX 760 bir de BIOS pilini çıkarıp taktım oldu açıldı ekran ama yeniden başlatınca tekrar oldu aynı hata.

Konunun içeriğini kirletmeyelim isterseniz. Konu açarak beni etikletleyin oradan bakalım.

RAM'leri test edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kod:
MODULE_NAME: memory_corruption

IMAGE_NAME:  memory_corruption

MEMORY_CORRUPTOR:  STRIDE

STACK_COMMAND:  .cxr; .ecxr ; kb

FAILURE_BUCKET_ID: MEMORY_CORRUPTION_STRIDE

OS_VERSION:  10.0.22000.1

BUILDLAB_STR:  co_release

OSPLATFORM_TYPE:  x64

OSNAME:  Windows 10

FAILURE_ID_HASH:  {574dbc1b-92cb-fb09-cb7a-cacc1bb2c511}

Followup:     memory_corruption