Mavi ekran hatası

Öncelikle Technopat'a hoşgeldiniz. Umarım sorununuza çare olurum.

NVIDIA ekran kartı kaynaklı bir pci.sys hatası sorunumuz var.
Hayra alamet değildir, donanımsal olma ihtimli yüksektir.

pci.sys ile çöken NVIDIA ya da AMD kart görüyorsam yüzde 80 donanımsal olduğunu söylerim.
AMD ise yüzde 100e yakın. 2.5 senelik tecrübeme dayanarak söylüyorum.

Neyse, biz önce bir sürücüyü kuralım edelim yine de.

Ek olarak OCCT ile 10 dakikalık bir VRAM testi çalıştırmanızı istiyorum.
Programı indirip Benchmark kısmından VRAM testini çalıştıracaksınız. Ayarlarıyla oynamayın.

MX serisi ekran kartınızda soğuk lehimden şüpheleniyorum. Bu yüzden istiyorum bu testi.

Ek olarak cihaz X509DJ değil mi?
İşlemciniz R7 3700U.

Merhaba, cevabınız için teşekkür ederim. Laptobu aldığımız günden beri böyle mavi ekran hatası veriyor. Kuzenime almıştık üniversiteye başlağıdı için garantisi ağustos gibi biticek. Bu arada cihaz dediğiniz gibi x509DJ. Söylediğiniz vram testini yapıp buraya geri dönüş yapacağım.
Merhaba, mx 230 ekran kartı ile hemde amdnin ekran kartı vram testi yaptım. Test sonucunda hepsi yeşil çıktı.

00:00:00 - Info - Test schedule started at 2022-04-19 23:00:07
00:00:00 - Info - VRAM - Started (Duration : 00:10:00)
00:10:00 - Info - VRAM - Stopped
00:10:00 - Info - Test schedule completed
@KojiroHyuga04

Son düzenleme:
Hocam teşekkür ederim. Son birşey söyleyecektim. Şimdi sürücüyle alakalı sorun yani ben buna güncel driver kuramayacağım öyle mi? Nvidia nın sitesinden güncel driveri indirdim uygun donanım bulunamadı hatası verdi, sonra gittim geforce experience indirdim oda güncel driverı buldu indirdi. Yani mavi ekran hatası bu yüzden mi alıyoruz? Sizin önerdiğiniz driver sürümünü nasıl indirebilirim? İndirdikten sonra eskisini nasıl silebilirim?
@KojiroHyuga04

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı