İyi günler, öncelikle Beta sürümündeki bir BIOS versiyonu kullanıyorsunuz. Gigabyte anakartlarda sonunda harf bulunun sürümler beta aşamasındadır. Aşağıdaki linkten F62 sürümünü indirip BIOS'unuzu güncelleyin.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
www.gigabyte.com
Son olarak DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip kendi sitesinden en son WHQL sürümü kurun. Eğer hangi sürücüyü kuracağınız konusunda sorun yaşıyorsanız ekran kartı modelinizi belirtmeniz yeterli.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
İyi günler, öncelikle Beta sürümündeki bir BIOS versiyonu kullanıyorsunuz. Gigabyte anakartlarda sonunda harf bulunun sürümler beta aşamasındadır. Aşağıdaki linkten F62 sürümünü indirip BIOS'unuzu güncelleyin.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ...
www.gigabyte.com
Son olarak DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip kendi sitesinden en son WHQL sürümü kurun. Eğer hangi sürücüyü kuracağınız konusunda sorun yaşıyorsanız ekran kartı modelinizi belirtmeniz yeterli.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Yukarıdaki adımların tümünü gerçekleştirdikten sonra son maddede bahsettiğim DDU yazılımı ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip aşağıdaki linkten 22.5.1 sürümünü kurmanız yeterli. Tüm bu adımların ardından sistemi bir süre gözlemleyin. Tekrar mavi ekran alırsanız dökümleri paylaşın. https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-590
hocam öncelikle bios güncellemesini f62 olarak düzelttim sonrasında ses sürücüsünü vermiş oldugunuz linkten en son sürümü indirerek güncelledim ddu ile güvenli mod da ekran kartını silip whql sürümü yükledim dediğiniz gibi şimdilik gözlemleme aşamasına geçiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim.
hocam öncelikle bios güncellemesini f62 olarak düzelttim sonrasında ses sürücüsünü vermiş oldugunuz linkten en son sürümü indirerek güncelledim ddu ile güvenli mod da ekran kartını silip whql sürümü yükledim dediğiniz gibi şimdilik gözlemleme aşamasına geçiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim.
@377154 hocam bir şey denedim bununla alakalımıdır bilemiyorum fakat benim ramlerim 1 ve 3 slotunda takılı idi ramlerim dual kit gskill 2x8 gb 3000 mhz cl 16 ben onları bir makelede okudugumdan otürü 2 ve 4 slotuna takıp 3000 mhz bandına cekmıstım zaten sorunlarım bununla baslamıstı ama aldıgım mavı ekran hataları bellekleri işaret etmiyordu ki size attıgım minidump dosyasında da siz belleklerle ilgili bir şey söylememiştiniz buna istinaden ramler 2 ve 4 slotunda 3000 mhz çalısırken warzone oyununda ve escape from tarkovda cokmeler mavi ekran hataları almaya basladım daha demin ramleri tekrar 1 ve 3 slotuna aldım ve 3000 mhz otomatik kendisi atadı 1 ve 3 slotunda iken warzone ve eft oyununda suan cokme ve mavi ekran hatası almadım bununla alakalı olarak bilgilendirme yapmak istedim saygılar
BattleEye Anticheat yazılımını kaldırıp dener misiniz? RAM konusunda ise belli bir fikrim yok. Eğer düzeldiğini düşünüyorsanız bir süre sistemi o şekilde test edin. Sonuçları bildirin.