Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emrah_Arthas

Hectopat
Merhaba.

Rica etsem minidump dosyalarımı inceler misiniz şimdiden desteğiniz için teşekkürlerimi sunarım.
Oyuna girdiğimde özellikle mavi ekran alıyorum sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İyi günler, öncelikle Beta sürümündeki bir BIOS versiyonu kullanıyorsunuz. Gigabyte anakartlarda sonunda harf bulunun sürümler beta aşamasındadır. Aşağıdaki linkten F62 sürümünü indirip BIOS'unuzu güncelleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses sürücüleri ile ilgili bir sorun oluşmuş. Aşağıdaki linkten Realtek ses sürücülerinizi güncelleyin.

Son olarak DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip kendi sitesinden en son WHQL sürümü kurun. Eğer hangi sürücüyü kuracağınız konusunda sorun yaşıyorsanız ekran kartı modelinizi belirtmeniz yeterli.
İyi günler, öncelikle Beta sürümündeki bir BIOS versiyonu kullanıyorsunuz. Gigabyte anakartlarda sonunda harf bulunun sürümler beta aşamasındadır. Aşağıdaki linkten F62 sürümünü indirip BIOS'unuzu güncelleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses sürücüleri ile ilgili bir sorun oluşmuş. Aşağıdaki linkten Realtek ses sürücülerinizi güncelleyin.

Son olarak DDU ile ekran kartı sürücünüzü temizleyip kendi sitesinden en son WHQL sürümü kurun. Eğer hangi sürücüyü kuracağınız konusunda sorun yaşıyorsanız ekran kartı modelinizi belirtmeniz yeterli.

Çözüm
hocam öncelikle bios güncellemesini f62 olarak düzelttim sonrasında ses sürücüsünü vermiş oldugunuz linkten en son sürümü indirerek güncelledim ddu ile güvenli mod da ekran kartını silip whql sürümü yükledim dediğiniz gibi şimdilik gözlemleme aşamasına geçiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim.

hocam öncelikle bios güncellemesini f62 olarak düzelttim sonrasında ses sürücüsünü vermiş oldugunuz linkten en son sürümü indirerek güncelledim ddu ile güvenli mod da ekran kartını silip whql sürümü yükledim dediğiniz gibi şimdilik gözlemleme aşamasına geçiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Önemli değil. Tekrar mavi ekran verirse yeni dump dosyalarını paylaşmanız yeterli.

hocam merhabalar tekrar
bu sabah escape from tarkov adlı oyuna girdiğimde mavi ekran aldım.
minidump dosyası ekledim desteğini bekliyorum.
@377154 hocam bir şey denedim bununla alakalımıdır bilemiyorum fakat benim ramlerim 1 ve 3 slotunda takılı idi ramlerim dual kit gskill 2x8 gb 3000 mhz cl 16 ben onları bir makelede okudugumdan otürü 2 ve 4 slotuna takıp 3000 mhz bandına cekmıstım zaten sorunlarım bununla baslamıstı ama aldıgım mavı ekran hataları bellekleri işaret etmiyordu ki size attıgım minidump dosyasında da siz belleklerle ilgili bir şey söylememiştiniz buna istinaden ramler 2 ve 4 slotunda 3000 mhz çalısırken warzone oyununda ve escape from tarkovda cokmeler mavi ekran hataları almaya basladım daha demin ramleri tekrar 1 ve 3 slotuna aldım ve 3000 mhz otomatik kendisi atadı 1 ve 3 slotunda iken warzone ve eft oyununda suan cokme ve mavi ekran hatası almadım bununla alakalı olarak bilgilendirme yapmak istedim saygılar

Son düzenleme:
BattleEye Anticheat yazılımını kaldırıp dener misiniz? RAM konusunda ise belli bir fikrim yok. Eğer düzeldiğini düşünüyorsanız bir süre sistemi o şekilde test edin. Sonuçları bildirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı