Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Zamanında bilgisayarın dosyalarıyla çok oynuyordum bunun üzerine bilgisayarımda mavi ekran verdi bu sebepten mavi ekranı bu yüzden geldiğibden sorumlu tutuyorum. SSD'ye bad sector testi SSD okuma yazma değerleri RAM testleri anakart testleri hepsi sağlam geçti. Şu anda çalışıyor sıkıntısız mavi ekrandan sonra temiz kurulum yaptım daha gelmedi. Sizce bir problem var mıdır? Eğer bileşenleri birinde arıza olsa gelir miydi?
Konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
@Umut Nas hocam bakar mısınız konuya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Silinen üye
Bilmediğiniz ayarları yaptıysanız normaldir.
Format sonrası Regedit'le oynamadıysanız dert etmeyin.
Sıkıntı olursa ben hep buradayım.
Merhaba. Zamanında bilgisayarın dosyalarıyla çok oynuyordum bunun üzerine bilgisayarımda mavi ekran verdi bu sebepten mavi ekranı bu yüzden geldiğibden sorumlu tutuyorum. SSD'ye bad sector testi SSD okuma yazma değerleri RAM testleri anakart testleri hepsi sağlam geçti. Şu anda çalışıyor sıkıntısız mavi ekrandan sonra temiz kurulum yaptım daha gelmedi. Sizce bir problem var mıdır? Eğer bileşenleri birinde arıza olsa gelir miydi?
Konu hakkında yardıma ihtiyacım var.
@Umut Nas hocam bakar mısınız konuya.

Sorunsuz çalışıyorsa bilgisayar testlerde ve kullanırken bileşenlerden kaynaklı sorun çıkmıyorsa ve temiz kurulum sonrası kullanıyorsan bileşenler de zarar yoktur Regedit ile oynamakla bileşenler bozulmaz sadece disk ve CPU voltajı ve frekansı ile ilgili Regedit dosyaları bileşenlere zarar verebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı