Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onrq7

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7 V14.3
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı alalı 4 5 ay oldu başta 1 2 defa mavi ekran yediğim olmuştu. O sorunun araştırıp ekran kartı sürücüsünden olduğunu düşünüp sürücüyü yeniden temiz kurulum yaptıktan sonra sorunumu düzeltmiştim ama bu aralar bilgisayar açıldıktan sonra bazen bir program oyun vb açmaya çalışıken mavi ekran veriyor bazen ekran yenile yaparken ya da Wi-Fi Bluetooth falan yerine girince ufak takılmalar yaşıyorum. Onu yaşadığımda mavi ekran yiyeceğimi anlıyorum. Takılmalar yüzünden sorunun Windows yazılımından olduğunu düşünüyorum pek bilgim yok doğrusu bilgisayar konusunda yeniyim Windows'u da kendim kurdum bu sorunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ve birkaç gün önce de otomatik onarılıyor diyordu yeniden baslattım falan orayı da atladı Windows'u kendim kurduğumdan yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama emin değilim ve CMD üzerinden yapılan şeyleride denedim onu denedikten sonra ufakta olsa azaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minidump dosyalarında bariz bir şekilde hata realtek sürücüsünden olduğu belli oluyor.Eğer realtek in ses sürücüsünü de kullanıyorsanız onu da silin.
İlk realtek sürücüsünü silin dediğinizde onu silmiştim suan o yüklü değil

Son düzenleme:
Temiz format atabilirseniz atın eğer hala devam ediyorsa Ethernet kartınız bozulmuştur.

Ethernet kullanmıyorum şu anlık uzun bir süre kullanacağımı düşünmüyorum Ethernet kartı devre dışı bırakılabiliyor mu bunun bir yolu var mı? Şimdilik yakında bakıma göndereceğim o zaman değişim yapar servis muhtemelen.

Ethernet kullanmıyorum şu anlık uzun bir süre kullanacağımı düşünmüyorum Ethernet kartı devre dışı bırakılabiliyor mu bunun bir yolu var mı? Şimdilik yakında bakıma göndereceğim o zaman değişim yapar servis muhtemelen.
Aygıt yöneticisinden realtek yazan kısmı devre dışı bırak demeniz gerek.

Ethernet kullanmıyorum şuanlık uzun bi süre kullanıcağımı düşünmüyorum ethernet kartı devre dışı bırakılabiliyor mu bunun bir yolu var mı şimdilik yakında bakıma göndericeğim o zaman değişim yapar servis muhtemelen.
Yapmazlar. Sorun donanımsal değil yazılımsal. Yalnız size yardımcı olmaya çalışan arkadaşa -kendisi haklı- saçma sapan Türkçe ile kısa ve anlaşılmaz cevaplar verince size yardımcı olamamış. Yalnızca o sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü kuracaksınız. Zor değil oldukça basit bir şey.

Yapmazlar. Sorun donanımsal değil yazılımsal. Yalnız size yardımcı olmaya çalışan arkadaşa -kendisi haklı- saçma sapan Türkçe ile kısa ve anlaşılmaz cevaplar verince size yardımcı olamamış. Yalnızca o sürücüyü kaldırıp bir önceki sürümü kuracaksınız. Zor değil oldukça basit bir şey.
Haklısınız da sizce yeni sürümde mi sıkıntı var çünkü sildirip yükledim defalarca

Haklısınız da sizce yeni sürümde mi sıkıntı var çünkü sildirip yükledim defalarca

Muhtemelen sorun yeni sürümde. Eski sürümü kursanız sorun çözülecektir.

McAffe'yi kaldırın.

Zaten diğer hata da Realtek sürücüsü.

Ayrıca Cinebench 23 ile test de yapın. İşlemcide bir problem var. Bakıma da gönderin sistemi.

Muhtemelen sorun yeni sürümde. Eski sürümü kursanız sorun çözülecektir.

McAfee'yi kaldırın.

Zaten diğer hata da Realtek sürücüsü.

Ayrıca Cinebench 23 ile test de yapın. İşlemcide bir problem var. Bakıma da gönderin sistemi.

Hocam bir önceki sürümü nereden bulabilirim ve dediğiniz test ile ilgili bir anlatım videosu var mı?

McAfee nedir ve onu nasıl kaldırabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı