Mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan ttbpc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 600

ttbpc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öncelikle Windows 10 Home Single Language x64 işletim sisteminde birden "Kernel_Security_Check_Failure" hatası aldım sizce bu neden olabilir? (Bilgisayar yeni RAM ve HDD'den kaynaklanmıyordur eminim.)
Bu arada Nvidia kartı sistemde gözükmüyor ve sürücü kurulmuyor.
Minidump dosyaları: 010416-82468-01.dmp
(Ekran kartı: Nvidia Geforce 840M)

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile ekran kartınızı kaldırıp sürücünüzü en günceli ile baştan kurunuz. CD ile kesinlikle ama kesinlikle kurulum yapmayınız. Windows 7 kullanıyorsunuz sanırım. Windows 10 ile terfi ettirin sisteminizi.

DDU ile ekran kartınızı kaldırıp sürücünüzü en günceli ile baştan kurunuz. CD ile kesinlikle ama kesinlikle kurulum yapmayınız. Windows 7 kullanıyorsunuz sanırım. Windows 10 ile terfi ettirin sisteminizi.
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim.
Windows 10 kullanıyorum şu anda. Sürücüler güncel. CD ile kurulum yapmıştım yapmaz olaydım bilgisayar çöktü baştan format atmam gerekti. Şu anda ekran kartı ile ilgili sorunumu çözdüm ancak bir şeyi kaldırmam gerekir mi? (Antivirüs gibi)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı