J
JeanCold Killah
Ziyaretçi

Bunun gibi birçok tür hata alıyorum. Bunun çözüm yolu nedir? 1 yıldır bu sorunla karşıkarşıyayım.
Mavi ekranın nedenini anlamak için Minidump dosyaları gerekir. C:\Windows\Minidump klasöründeki dosyaları yollayın bize.
Ustam bi arızalık var gibi bu driverlerle alakalı sanırım bu verdigim linkteki şeyi açabilirseniz sorunu görebiliriz diye düşünüyorum ben bu cd romdanda kaynaklanırmı diye sorayım size. cdrom bi ara yumruk ata ata çalısıyodu yani okadar sinirlenmiştimSürücünün Bad Sector duruma bakın, sağlamsa diğer alternatif yolları deneriz.
Ustam bi arızalık var gibi bu driverlerle alakalı sanırım bu verdigim linkteki şeyi açabilirseniz sorunu görebiliriz diye düşünüyorum ben bu cd romdanda kaynaklanırmı diye sorayım size. cdrom bi ara yumruk ata ata çalısıyodu yani okadar sinirlenmiştimama hdd de sorun olmadığına eminim hiçbi sorun yok hd tune ile tarattım
ASUS P5KPL-AM SE
Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
DIMM A1
DIMM B1
Bellekler nedir?
Sistemdeki bellekleri çıkartıp yerine başka bellek taktıktan sonra sorun yaşadınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.