Mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan JeanCold Killah
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.676
J

JeanCold Killah

Ziyaretçi
Pc-Mavi-Ekran-Hatas%C4%B1.jpg

Bunun gibi birçok tür hata alıyorum. Bunun çözüm yolu nedir? 1 yıldır bu sorunla karşıkarşıyayım.

Tavsiyeleriniz için sağolun format kaç kere attıysam düzelmedi .
bilgisayarın dvd veya cdsi bulunmuyor malesef biosa reset atmayıda bilmiyorum yani yardımcı olursanız çok iyi olur .

Mavi ekranın nedenini anlamak için Minidump dosyaları gerekir. C:\Windows\Minidump klasöründeki dosyaları yollayın bize.

Bu her bilgisayar için geçerliyse benimkide bu :
http://s3.dosya.tc/server11/lqbpCp/MinidumpDosyalar_.rar.html

- - - Güncellendi - - -

Lütfen bi bakın soruna :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücünün Bad Sector duruma bakın, sağlamsa diğer alternatif yolları deneriz.
Ustam bi arızalık var gibi bu driverlerle alakalı sanırım bu verdigim linkteki şeyi açabilirseniz sorunu görebiliriz diye düşünüyorum ben bu cd romdanda kaynaklanırmı diye sorayım size. cdrom bi ara yumruk ata ata çalısıyodu yani okadar sinirlenmiştim :D ama hdd de sorun olmadığına eminim hiçbi sorun yok hd tune ile tarattım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustam bi arızalık var gibi bu driverlerle alakalı sanırım bu verdigim linkteki şeyi açabilirseniz sorunu görebiliriz diye düşünüyorum ben bu cd romdanda kaynaklanırmı diye sorayım size. cdrom bi ara yumruk ata ata çalısıyodu yani okadar sinirlenmiştim :D ama hdd de sorun olmadığına eminim hiçbi sorun yok hd tune ile tarattım

ASUS P5KPL-AM SE

Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz

DIMM A1

DIMM B1

Bellekler nedir?

Sistemdeki bellekleri çıkartıp yerine başka bellek taktıktan sonra sorun yaşadınız mı?

Hiç açıp değiştirmeyi deneyemedim ama bilgisayarcıya bi ara götürmüştüm. Bakmışlarsa bakmışlardır ama sorun yaşamadım sorunlu götürdüm sorunlu aynı şekilde geri aldım . RAM'de sorun oldugunu sanmam yani bu driverlerle alakalı bence kesin. Çünkü ben 2 cd ses driveri kullanıyorum ses realtek hd audio birde C-Media-Mixer var. Audioyu kaldırdıgımda sık sık veriyordu. Sanırım bu cdyi bi gün yüklemeye kalkıştım. Yükledigimde ses felan gitti ayarlardan. Ayarladım ses geldi fakat sorun gitmedi ama bazı oyunları sessiz oynaabiliyordum mavi ekran hatası vermeden. Sadece ses konusunda şüpheliyim yani. Başka bi şey varsa bilmiyorum.

JeanCold Killah, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı