Mavi ekran hatasi

Sorun ekran kartınızda görünüyor. Sürücüsüne temiz kurulum yapmayı deneyelim. Sistem özellikleriniz nedir?

Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

Sorun ekran kartında gözüküyor. Öncellikle ekran kartı sürücün güncel değilse güncelleyiniz. Zaten güncelse DDU ile ekran kartı sürücülerini tekrar silip yükleyiniz. Bazen RAM'den de kaynaklı olabileceğinden dolayı tekrar mavi ekran almaya başlarsanız, Memtest86'yı çalıştırınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM'den olsa Memory diye hata vermez mi hocam?

Sorun ekran kartınızda görünüyor. Sürücüsüne temiz kurulum yapmayı deneyelim. Sistem özellikleriniz nedir?

Sürücüde mi kendisinde mi sorun hocam kart mı arızalı yani?

Sürücüde mi kendisinde mi sorun hocam kart mı arızalı yani?
Bakacağız. Bu yüzden önce sürücü kaldırın kurun dedim. Çözülmezse ve hala ekran kartında görünürse kart arızalı olabilir belki.

RAM'den olsa Memory diye hata vermez mi hocam?

Uyku sersemi olarak Memtest yazmışım. Siz aldırış etmeyiniz dediğimi. Sorun ekran kartı sürücülerinde gözüküyor. Siz ilk olarak DDU ile grafik sürücüsünü silin. Ardından sürücüleri tekrar yükleyiniz. Tekrar mavi ekran alırsanız sorun karttın kendisinde olabilir. (Tekrar mavi ekran alırsanız dump dosyanızı paylaşınız.)

4070 ekran kartım.

Hocam tekrar yemedim ekran kartım 4070 Super MSI güvenli modda kaldırıp kurdum.

Bakacağız. Bu yüzden önce sürücü kaldırın kurun dedim. Çözülmezse ve hala ekran kartında görünürse kart arızalı olabilir belki.

Hocam BF 2042 verince yine mavi ekran yedim.

Hangi driver olduğu belli mi hatada? RAM'lere test yapayım mı? GPU stress testinde PC kapanmıyor bir şey olmuyor.

4070 Super kartım yeni daha hocam alalı 3 gün oldu.

BF 2042'de yiyorum mavi ekran diğer oyunlarda sıkıntı yok. Tekrar yedim 1 saat önce.

Hocam sorunum çözülmedi gibi ekran kartını alalı 3 gün oldu bugün 4. gün MSI 4070 Super 7600X DDR 5 6000MHz EXPO B650 s Wi-Fi.

Arkadaşlar güvenli mod ile girip kaldırmıştım önceki mavi ekranda bu BF 2042'ye girerken oluyor sadece. Onun dışında mavi ekran yemiyorum hiçbir oyunda Valorant PUBG CS:GO ETS 2 tarzında BF 2042'de oluyor bu mavi ekran paylaşıyorum. Dosyayı şimdiden herkese teşekkür ederim. DDU ile kaldırıp kurmama rağmen yedim mavi ekranı. Windows 11. İşlemcimin ekran kartı driveri de kurulu APU'lu sanırım.

091224-13781-01.dmp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…