Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Sorun ekran kartında gözüküyor. Öncellikle ekran kartı sürücün güncel değilse güncelleyiniz. Zaten güncelse DDU ile ekran kartı sürücülerini tekrar silip yükleyiniz. Bazen RAM'den de kaynaklı olabileceğinden dolayı tekrar mavi ekran almaya başlarsanız, Memtest86'yı çalıştırınız.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Sorun ekran kartında gözüküyor. Öncellikle ekran kartı sürücün güncel değilse güncelleyiniz. Zaten güncelse DDU ile ekran kartı sürücülerini tekrar silip yükleyiniz. Bazen RAM'den de kaynaklı olabileceğinden dolayı tekrar mavi ekran almaya başlarsanız, Memtest86'yı çalıştırınız.
Uyku sersemi olarak Memtest yazmışım. Siz aldırış etmeyiniz dediğimi. Sorun ekran kartı sürücülerinde gözüküyor. Siz ilk olarak DDU ile grafik sürücüsünü silin. Ardından sürücüleri tekrar yükleyiniz. Tekrar mavi ekran alırsanız sorun karttın kendisinde olabilir. (Tekrar mavi ekran alırsanız dump dosyanızı paylaşınız.)
Uyku sersemi olarak Memtest yazmışım. Siz aldırış etmeyiniz dediğimi. Sorun ekran kartı sürücülerinde gözüküyor. Siz ilk olarak DDU ile grafik sürücüsünü silin. Ardından sürücüleri tekrar yükleyiniz. Tekrar mavi ekran alırsanız sorun karttın kendisinde olabilir. (tekrar mavi ekran alırsanız dump dosyanızı paylaşınız.)
Uyku sersemi olarak Memtest yazmışım. Siz aldırış etmeyiniz dediğimi. Sorun ekran kartı sürücülerinde gözüküyor. Siz ilk olarak DDU ile grafik sürücüsünü silin. Ardından sürücüleri tekrar yükleyiniz. Tekrar mavi ekran alırsanız sorun karttın kendisinde olabilir. (tekrar mavi ekran alırsanız dump dosyanızı paylaşınız.)
Arkadaşlar güvenli mod ile girip kaldırmıştım önceki mavi ekranda bu BF 2042'ye girerken oluyor sadece. Onun dışında mavi ekran yemiyorum hiçbir oyunda Valorant PUBG CS:GO ETS 2 tarzında BF 2042'de oluyor bu mavi ekran paylaşıyorum. Dosyayı şimdiden herkese teşekkür ederim. DDU ile kaldırıp kurmama rağmen yedim mavi ekranı. Windows 11. İşlemcimin ekran kartı driveri de kurulu APU'lu sanırım.
Kartı yeni aldım demişsiniz. Önceki neydi? Sürücüsünü kaldırmamıştınız herhalde? Normalde sorun çıkarmaması lazım aslında diye tahmin ediyorum ama belki ondan ötürü bir sıkıntı vardır.