Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Arguments:
Arg1: FfFF9905DB065050, optional pointer to internal TDR recovery context (tdr_recovery_context).
Arg2: FffFF80321FE71a0, the pointer into responsible device driver module (e. G. Owner tag).
Arg3: 0000000000000000, optional error code (ntstatus) of the last failed operation.
Arg4: 000000000000000D, optional internal context dependent data.
Debugging details:
------------------
*** Warnıng: Unable to verify timestamp for amdkmdag.sys
Hata VIDEO_TDR_FAILURE başlığıyla amdkmdag.sys sebebiyle gerçekleşmiş. Bu hata genellikle ekran kartı ile ilgilidir. Sürücü kaynaklı, direkt ekran kartı kaynaklı olabilir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Ayrıca OCCT 30 dakika VRAM ve 3D Standard testi yapıp sonuçları paylaşın.
Hata VIDEO_TDR_FAILURE başlığıyla amdkmdag.sys sebebiyle gerçekleşmiş. Bu hata genellikle ekran kartı ile ilgilidir. Sürücü kaynaklı, direkt ekran kartı kaynaklı olabilir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Ayrıca OCCT 30 dakika VRAM ve 3D Standard testi yapıp sonuçları paylaşın.