Çözüldü Mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11
Çözüm
@Wıtıcın aklımda fikirler oluştu attığınız minidumplar ile. Bilgisayarınız Monster ABRA A5 V17.1 15,6" muhtemelen. Eğer o ise bu siteden Intel Yonga Sürücüsünü (chipset) kurun. Eğer Yonga sürücüsünü kurduğunuz halde mavi ekran almaya devam ederseniz yine bu siteden Serial IO ve HID sürücüsünü de kurun.

İşlemlerden sonra dönüş yaparsanız sevinirim. Dönüşü sitenin çökmelerinden dolayı geç yaptım, kusura bakmayın.
@Collavino estağfurullah sıkıntı değil. Dediğiniz sürücülerin kurulumunu sağladım ancak bilgisayarımda bu çökmeler çok meydana gelmediğinden ötürü düzelip düzelmediğini teyit etmem biraz sürebilir dolayısıyla bu konuda anlık bir dönüş sağlayamayabilirim ama şimdiden yardımların için çok müteşekkirim. Sorunun çözüldüğünü teyit etmem durumunda sorunu "çözüldü" olarak işaretleyeceğim.

Estağfurullah sıkıntı değil. Dediğiniz sürücülerin kurulumunu sağladım ancak bilgisayarımda bu çökmeler çok meydana gelmediğinden ötürü düzelip düzelmediğini teyit etmem biraz sürebilir dolayısıyla bu konuda anlık bir dönüş sağlayamayabilirim ama şimdiden yardımların için çok müteşekkirim. Sorunun çözüldüğünü teyit etmem durumunda sorunu "çözüldü" olarak işaretleyeceğim.
Tamamdır. Umarım daha hata almazsınız. 4 gün sistemi gözetlemek yeterli olur diye düşünüyorum aldığınız hata sıklığına bakarsam. İyi akşamlar.

@Wıtıcın merhaba. Durum nedir, mavi ekran aldınız mı?

Son düzenleme:
Tamamdır. Umarım daha hata almazsınız. 4 gün sistemi gözetlemek yeterli olur diye düşünüyorum aldığınız hata sıklığına bakarsam. İyi akşamlar.

@Wıtıcın merhaba. Durum nedir, mavi ekran aldınız mı?

Hayır, herhangi bir sorun çıkmadı lakin ben çözüm olarak işaretlemeyi unutmuşum. En içten özürlerimi sunuyorum. Yardımın için tekrardan teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı