Tamamdır. Umarım daha hata almazsınız. 4 gün sistemi gözetlemek yeterli olur diye düşünüyorum aldığınız hata sıklığına bakarsam. İyi akşamlar.Estağfurullah sıkıntı değil. Dediğiniz sürücülerin kurulumunu sağladım ancak bilgisayarımda bu çökmeler çok meydana gelmediğinden ötürü düzelip düzelmediğini teyit etmem biraz sürebilir dolayısıyla bu konuda anlık bir dönüş sağlayamayabilirim ama şimdiden yardımların için çok müteşekkirim. Sorunun çözüldüğünü teyit etmem durumunda sorunu "çözüldü" olarak işaretleyeceğim.
Tamamdır. Umarım daha hata almazsınız. 4 gün sistemi gözetlemek yeterli olur diye düşünüyorum aldığınız hata sıklığına bakarsam. İyi akşamlar.
@Wıtıcın merhaba. Durum nedir, mavi ekran aldınız mı?
Özür dilemenize gerek yok hocam. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim. İyi günler.Hayır, herhangi bir sorun çıkmadı lakin ben çözüm olarak işaretlemeyi unutmuşum. En içten özürlerimi sunuyorum. Yardımın için tekrardan teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.