Mavi Ekran Hatası

Yer
Hatay
Daha fazla  
Merhaba, sorunum başlıktaki gibi, hatanın resmini de atıyorum. Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim ISO ile formatladım aynı sorunu veriyor. Sonra farklı bir Windows sürümü indirdim, yine aynı sorunu veriyor. Sürücüler güncel, ürün Quadro marka kasa. Misal 1 hafta sorunsuz kullanılıyor birden kapanıyor bu hatayı veriyor. Sadece Word, Excel ve stok programı kullanılıyor sistemde. Çok uğraştım çözemedim çözüm önerilerinizi bekliyorum.
2 yıl garantisi mevcut ama kasa günlük stok tutulması gerektiğinden göndermek istemiyorum.

33429707_1566557986806657_6102764639144116224_n.jpg

Mavi ekran sebebini Windows bile bilmiyor açıklama yapmışlardı :D. RAM'leri kontrol etmeniz belki bir fayda doğuracaktır.

Mavi ekran sebebini Windows bile bilmiyor açıklama yapmışlardı :D
Böyle bir durum söz konusu değil.

Dediğim gibi donanımsal bir sorun gibi gözüküyor. Daha çok RAM'den kaynaklı gibi geldi.
Memtest 86 ile test yapın: MemTest86

Donanımsal olduğu kanaatindeyim.
Memtest yapamıyorsanız bu rehber ile de yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Donanımsal olduğu kanaatindeyim.
Memtest yapamıyorsanız bu rehber ile de yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Memtest'i ben hala USB Flash Bellek ile yapılıyor sanıyordum, çok teşekkür ederim işimi görecektir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı