Mavi ekran hatası

O hdd depo ana surucum ssd bi etkisi olurmu? Birde ssd de sorun olma ihtimali varmi cunku bazen reset attiginda acilista windows yazisindan oncekinsiyah ekranda baslatilamadi ctrl+lat+del yazisi geliyor.

Dostum mavi ekranı ramlerde tetikliyo olabilir ramleri sök tek tek dene slotları değiştir veya işlemci sıcaklığını kontrol et bilgisayar boşta bekleyincemi mavi ekran veriyor oyuna girincemi mavi ekran altında yazar zaten foto çekme imkanın varsa daha iyi yardımcı olabiliriz.

IMG-20191217-WA0000.jpg

Islemcinin macununu pazar gunu yeniledim yeniledikten sonra vermisti bu hatayi. Memtestde herhangi bir sorun cikmadi. Ama oyuna girmeden bostayken yaptigina oldu bunu.
İlk olarak o HDD'yi ya çıkart ya yeni nesil HDD alın.

1152921504628248987 olanı indirin.

Kod:
https://www2.ati.com/drivers/legacy/13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.exe
IDM ile indirin kurun bunu da.
Dediklerinizi yaptim. Simdide mavi ekran vermiyor ama kitlenip kaliyo pc anlam veremiyorum.
Simdide mavi ekran verdi yine. Donmadan sonra.
121719-9266-01.rar buda son aldığım minidump
@Murat5038 yardımınızı bekliyorum. Şuan peş peşe 3 4 kere mavi ekran verdi ve minidump kaydetmedi en son kaydedileni paylaştım.
Birde psu da sorun olma ihtimali varmidir? 10 yillik felan psu
@Murat5038 yardiminizi bekliyorum lutfen.

Son düzenleme:
Hdd yi çıkardım hocam sadece ssd bagli dun stres testi yaptim aida ile 5dk civari herhangi bi reset donma yaratmadi. Ekran karti aldim rx550 bugun takacagim sonuca bakalim bi. Temiz bi format atmam birseyi degistirirmi ? Win7 loader kullanmistim crack icin o bi sorun yaratmis olabilirmi ?

Konu karıştı hepten. Yeni şeyler yapma sorunu çözene kadar. Konuyu baştan aşağı okudum harici kartın varmış zaten onu çıkart demişim sana onları yapıp sonucu belli olmadan sen yeni kart almışsın. Ben eskiyi takacaksın zannettim daha demin sen gidip RX serisi almışsın. Sistemin eski gidip güncel ekran kartı almak nedir? Ekstra mavi ekranlar alacaksın takınca sorun GPU'da değilse bile.
Bütçen varsa sistemini de yükselt o zaman.
Denemek istiyorsan sen bilirsin tabi. Düşük profilli bir seri olduğundan düşük bir ihtimal sorun çıkarmaya da bilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı