Mavi ekran hatası

Zaten ekran karti ve ram almayi dusunuyordum o yuzden aldim ekran kartinda sıkıntı yoksa satarim diyerekten. Ekran karti takili degilkende resetleme mavi ekran vesaire oldu onlari yazdim zaten. Ama ob ekran karti ile wow a girdim mesela bisey olmadi 15dk kadar oynafim hatta sonrasinda reset atti.

Şu an sistem Win 7 ise ve harici kartları takmadıysan bu şekilde kalsın. Bu şekilde devam et sorun olursa yeni dumpları paylaşın. Harici kart yokken de hataları aldıysan diğer donanımlardan birinde hata olma ihtimali var. Bunları da yeni alacakların yönlendirecek.

Windows 10 kurdum sürekli vermeye devam ediyordu sipariş ettiğim ram geldi. Üzerinde 2x2gb ram takılıydı 2sini söktüm aldığım 1x8gb ı taktım 15 20 dk dır herhangi bir reset mavi ekran yok. bakalım ne olacak sonuç.
@Murat5038 hocam wow dayken bi mavi ekran aldım minidump vermedi. olay görüntüleyicide kernel power yazıyo. Report.htm buda aida raporu. sana zahmet bakarmısın bi sanada fazlasıyla zahmet veriyorum farkındayım ama gerçekten çıldırmanın eşiğindeyim.

Son düzenleme:
4sdf7sd4f4ds.jpg

Sistemin yetmiyor. Yükseltmen lazım. Yukarıda zaten belirtmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı