Mavi ekran hatası

dogukanbudak

Kilopat
1 Yıl önce ASUS marka laptop aldım ama 3 ay sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Çok sık değildi ama rahatsız oluyordum servise yolladım BIOS'u güncellediler yanlış hatırlamıyorsam, sonra 1-2 hafta sonra tekrar hata vermeye başladı yolladım servise ama bu sefer iade talep ettim geri yolladılar, sonra tahmin edebileceğiniz gibi yine hata aldım Anakartı değiştirip yolladılar ama hata hala devam ediyor ne yapmalıyım internette gördüğüm çoğu çözümü denedim işe yaramadı bazı uygulamalarla ben de test yaptım Hard disk ve RAM'de sorun yok.

Bu linki detaylıca inceleyin. Altta bulunan mesajı da inceleyin. Bize orada bulunan dosya lazım. Bir program silmiş olabilir.

C:\Windows\Minidump

İçinde bulunan dosyaları paylaşacaksınız.

SSD'deki minidump dosyasının içi boştu gönderdiğim dosyaları harddiskte buldum.
C:\Windows\Minidump

İçinde bulunan dosyaları paylaşacaksınız.
Gösterdiğiniz dizindeki dosya boş. Gönderdiğim dosyadakı dumpları harddiskte buldum kısacası SSD'deki Minidump dosyasının içi boş.

Bu linki detaylıca inceleyin. Altta bulunan mesajı da inceleyin. Bize orada bulunan dosya lazım. Bir program silmiş olabilir.
Evet alttaki talimatları da yerine getirdim yine de boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı