Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #1 Merhabalar. Ekran kartımı güncelledim ve sonra mavi ekran aldım ama hangi mavi ekran bilmiyorum. Nereden bakabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2020
Merhabalar. Ekran kartımı güncelledim ve sonra mavi ekran aldım ama hangi mavi ekran bilmiyorum. Nereden bakabilirim?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 6 Ağustos 2020 #2 Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal Bu konuyu takip ediniz ve dosyaları bize atınız. Mavi ekran hatasından sonra direkt reset atmadınız değil mi? Artı 0 Eksi
Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal Bu konuyu takip ediniz ve dosyaları bize atınız. Mavi ekran hatasından sonra direkt reset atmadınız değil mi?
KS KS Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 6 Ağustos 2020 #3 enes.wtp dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal bu konuyu takip ediniz ve dosyaları bize atınız. Mavi ekran hatasından sonra direkt reset atmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ve ben olay görüntüleyicisinden baktım yazıyordu oradan baktım. Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Minidump Dosyalarını Paylaşın - Technopat Sosyal bu konuyu takip ediniz ve dosyaları bize atınız. Mavi ekran hatasından sonra direkt reset atmadınız değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır ve ben olay görüntüleyicisinden baktım yazıyordu oradan baktım.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 6 Ağustos 2020 #4 Vamiret dedi: Hayır ve ben olay görüntüleyicisinden baktım yazıyordu oradan baktım. Genişletmek için tıkla... Attığım linkteki dosya konumunda dosyalar oluşmuştur o zaman. Minidump klasöründeki dosyaları "herkese açık şekilde, Mediafire, Google Drive" gibi yerlere yükleyin ve bizimle link paylaşınız. Artı 0 Eksi
Vamiret dedi: Hayır ve ben olay görüntüleyicisinden baktım yazıyordu oradan baktım. Genişletmek için tıkla... Attığım linkteki dosya konumunda dosyalar oluşmuştur o zaman. Minidump klasöründeki dosyaları "herkese açık şekilde, Mediafire, Google Drive" gibi yerlere yükleyin ve bizimle link paylaşınız.