C carnaac77 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1Beg0tcytPGOuNYLpOOD3P3unmbz5ArJ4/view?usp=sharing RAM 32 SSD veya HDD modeli ADATA SX8100NP Ekran kartı RTX 3070 Anakart Asus Gaming G İşlemci 5800X Minidump paylaştım arkadaşlar PC'ye sadece Valorant yükledim ondan mı kaynaklı acaba? Bilemiyorum, inceleyip anlatır mısınız rica etsem. @Jellyel7 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Minidump paylaştım arkadaşlar PC'ye sadece Valorant yükledim ondan mı kaynaklı acaba? Bilemiyorum, inceleyip anlatır mısınız rica etsem. @Jellyel7
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 6 Ağustos 2024 #2 Bluetooth güncelle. Chipset güncelle. Ekran kartı sürücünü sil DDU ile geri kur. VGK sil. Artı 0 Eksi
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 6 Ağustos 2024 #3 DDU ile sil en yeni sürücüyü kur. Bluetooth güncelle. Vanguard kaldır. Vınnnn dedi: Bluetooth güncelle. Chipset güncelle. Ekran kartı sürücünü sil DDU ile geri kur. VGK sil. Genişletmek için tıkla... Chipsete gerek yok şuanlık. Artı 0 Eksi
DDU ile sil en yeni sürücüyü kur. Bluetooth güncelle. Vanguard kaldır. Vınnnn dedi: Bluetooth güncelle. Chipset güncelle. Ekran kartı sürücünü sil DDU ile geri kur. VGK sil. Genişletmek için tıkla... Chipsete gerek yok şuanlık.
KS KS C carnaac77 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 valorant yapıy Jellyel7 dedi: DDU ile sil en yeni sürücüyü kur. Bluetooth güncelle. Vanguard kaldır. Chipsete gerek yok şuanlık. Genişletmek için tıkla... Valorant değil mi neden yapıyor olabilir sadece ben değil mi yapıyor? Artı 0 Eksi
valorant yapıy Jellyel7 dedi: DDU ile sil en yeni sürücüyü kur. Bluetooth güncelle. Vanguard kaldır. Chipsete gerek yok şuanlık. Genişletmek için tıkla... Valorant değil mi neden yapıyor olabilir sadece ben değil mi yapıyor?
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 6 Ağustos 2024 #5 carnaac77 dedi: Valorant yapıy. Valorant değil mi neden yapıyor olabilir sadece ben değil mi yapıyor? Genişletmek için tıkla... Evet Valorant kaynaklanmış. Vanguard silip yükle. Diğer dediklerimide yap. Artı 0 Eksi
carnaac77 dedi: Valorant yapıy. Valorant değil mi neden yapıyor olabilir sadece ben değil mi yapıyor? Genişletmek için tıkla... Evet Valorant kaynaklanmış. Vanguard silip yükle. Diğer dediklerimide yap.
KS KS C carnaac77 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #6 Valorant'ı yeni yükledim direkt Valorant'ı kaldırayım olmasa sorun cıkacağına oynamam daha iyi bu arada Bluetooth nasıl güncelleniyor? Jellyel7 dedi: Evet Valorant kaynaklanmış. Vanguard silip yükle. Diğer dediklerimide yap. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Valorant'ı yeni yükledim direkt Valorant'ı kaldırayım olmasa sorun cıkacağına oynamam daha iyi bu arada Bluetooth nasıl güncelleniyor? Jellyel7 dedi: Evet Valorant kaynaklanmış. Vanguard silip yükle. Diğer dediklerimide yap. Genişletmek için tıkla...
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 6 Ağustos 2024 #7 carnaac77 dedi: Valorant'ı yeni yükledim direkt Valorant'ı kaldırayım olmasa sorun cıkacağına oynamam daha iyi bu arada Bluetooth nasıl güncelleniyor? Genişletmek için tıkla... Intel driver Support asistant indirip güncelleyebilirsin. Valorant'ı silme Vanguard'ı sil ve tekrar yükle. Artı 0 Eksi
carnaac77 dedi: Valorant'ı yeni yükledim direkt Valorant'ı kaldırayım olmasa sorun cıkacağına oynamam daha iyi bu arada Bluetooth nasıl güncelleniyor? Genişletmek için tıkla... Intel driver Support asistant indirip güncelleyebilirsin. Valorant'ı silme Vanguard'ı sil ve tekrar yükle.
KS KS C carnaac77 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #8 Jellyel7 dedi: Intel driver Support asistant indirip güncelleyebilirsin. Valorant'ı silme Vanguard'ı sil ve tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Ama benim AMD sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Intel driver Support asistant indirip güncelleyebilirsin. Valorant'ı silme Vanguard'ı sil ve tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Ama benim AMD sorun olur mu?
Jellyel7 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 36 7 Ağustos 2024 #9 carnaac77 dedi: Ama benim AMD sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bluetooth amd ise donanım kimliklerini at. Artı 0 Eksi
carnaac77 dedi: Ama benim AMD sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bluetooth amd ise donanım kimliklerini at.
KS KS C carnaac77 Kilopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #10 Jellyel7 dedi: Bluetooth amd ise donanım kimliklerini at. Genişletmek için tıkla... Intel ile güncelledim ama yine de paylaşayım. USB\VID_8087&PID_0029&REV_0001 USB\VID_8087&PID_0029 Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: Bluetooth amd ise donanım kimliklerini at. Genişletmek için tıkla... Intel ile güncelledim ama yine de paylaşayım. USB\VID_8087&PID_0029&REV_0001 USB\VID_8087&PID_0029