ardacesurtrr Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1HNzGxcGYTr-_Z0Zu17OFf7jGWj7tKZaP/view?usp=drive_link RAM gskils 16 gb 2 slot ramlar SSD veya HDD modeli m2 ssd samsung evo plus Ekran kartı zotac rtx3060 12 gb Anakart msı pro h610-m İşlemci i512400f MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım oyun oynarken birden minidump dosyasını aşagıya link olarak bırakıyorum nedenını hep beraber cozelım. https://drive.google.com/file/d/1HNzGxcGYTr-_Z0Zu17OFf7jGWj7tKZaP/view?usp=drive_link
MEMORY_MANAGEMENT hatası aldım oyun oynarken birden minidump dosyasını aşagıya link olarak bırakıyorum nedenını hep beraber cozelım. https://drive.google.com/file/d/1HNzGxcGYTr-_Z0Zu17OFf7jGWj7tKZaP/view?usp=drive_link
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Aralık 2024 #2 Merhaba, RAM'lerinizi Memtest86 ile test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Merhaba, RAM'lerinizi Memtest86 ile test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS ardacesurtrr Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 GFYT dedi: Merhaba, RAM'lerinizi Memtest86 ile test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denıyorum bilgilendireceğim. GFYT dedi: Merhaba, RAM'lerinizi Memtest86 ile test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bir RAM slotunu soktum onunla ugraşmak ıstemedıgım ıcın tekrar bir deneyecegım egerkı mavı ekran hatası tekrar alırsam dıger RAM'ı denıyecegeım böyle yapmam daha dogru olur mu? Son düzenleme: 7 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Merhaba, RAM'lerinizi Memtest86 ile test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam denıyorum bilgilendireceğim. GFYT dedi: Merhaba, RAM'lerinizi Memtest86 ile test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam bir RAM slotunu soktum onunla ugraşmak ıstemedıgım ıcın tekrar bir deneyecegım egerkı mavı ekran hatası tekrar alırsam dıger RAM'ı denıyecegeım böyle yapmam daha dogru olur mu?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Aralık 2024 #4 @ardacesurtrr yapabilirsin ama dediğim testi yapman direkt sonuç verir bize. Artı 0 Eksi
KS KS ardacesurtrr Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #5 GFYT dedi: @ardacesurtrr yapabilirsin ama dediğim testi yapman direkt sonuç verir bize. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI anakart kullanıyorum nasıl yapıcagıma dair bir video var mı? Artı 0 Eksi
GFYT dedi: @ardacesurtrr yapabilirsin ama dediğim testi yapman direkt sonuç verir bize. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI anakart kullanıyorum nasıl yapıcagıma dair bir video var mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 7 Aralık 2024 #6 @ardacesurtrr yukarıdaki linkten videoya ulaşabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS ardacesurtrr Femtopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #7 GFYT dedi: @ardacesurtrr yukarıdaki linkten videoya ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözdum hocam RAM'la alaklı bir durummus galıba RAM'ı cıkarınca mavi ekran almamaya başladım. Tekrar takıp denemelı mıyım mavi ekran alacağım mı diye? Dogru RAM'i çıkarmıs mıyım diye ogrenmek ıcın. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: @ardacesurtrr yukarıdaki linkten videoya ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çözdum hocam RAM'la alaklı bir durummus galıba RAM'ı cıkarınca mavi ekran almamaya başladım. Tekrar takıp denemelı mıyım mavi ekran alacağım mı diye? Dogru RAM'i çıkarmıs mıyım diye ogrenmek ıcın.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.987 Makaleler 1 Çözümler 562 9 Aralık 2024 #8 @ardacesurtrr farklı slota takarak deneyebilirsin. Tamamen öğrenmek istiyorsan dediğim testi yapmalısın. Artı 0 Eksi
@ardacesurtrr farklı slota takarak deneyebilirsin. Tamamen öğrenmek istiyorsan dediğim testi yapmalısın.