Mavi ekran sonrası bilgisayar açılmıyor

LLuser

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
İzolyS240
Ekran kartı
RX 550 xt
Anakart
esonic h61qmbl
İşlemci
İ7 3.nesil
BIOS pilini çıkar tak yaptım olmadı, monitörden şüphelendim olmadı, ekran kartından şüpheleniyorum fakat bulamadım bir şey. RX 550 kartım var fakat sapa sağlamdı. Aklıma anakartla alakalı bir şey olması geliyor. Farenin RGB'si ekran kartının adı ekranda gözükmeden hep aynı kalırdı, gene öyle takılı kalıyor RGB. Yakında değiştirecektim sistemi, biraz daha para lazımdı bu kasayı satcaktım tam üstüne geldi maalesef. Çözüm olmazsa 2. el ekran kartı alacağım veya hurdacıya satacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS pilini çıkar tak yaptım olmadı, monitörden şüphelendim olmadı, ekran kartından şüpheleniyorum fakat bulamadım bir şey. RX 550 kartım var fakat sapa sağlamdı. Aklıma anakartla alakalı bir şey olması geliyor. Farenin RGB'si ekran kartının adı ekranda gözükmeden hep aynı kalırdı, gene öyle takılı kalıyor RGB. Yakında değiştirecektim sistemi, biraz daha para lazımdı bu kasayı satcaktım tam üstüne geldi maalesef. Çözüm olmazsa 2. el ekran kartı alacağım veya hurdacıya satacağım.

Hocam RAM yuvalarını tak çıkar yaptınız mı ayrıca tozlanmış olabilir.

RAM'leri kontrol etiniz mi?

Hayır, az önce ona niyetlendim baktım yazmışsınız birazdan deneyeceğim

Temizleyip aynı yuvaya yeniden taktım, şimdi test edeceğim

RAM veya Disk sorunu olabilir.

RAM'leri kontrol etiniz mi?

RAM'i aynı yuvaya temizleyip taktım düzelmedi, ikinci yuvayı deniyorum(deneyemiyorum çünkü çok akıllı bazıları yüzünden soğutucu 2. Slotun önüne geliyor, ram içine girmiyor/: )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı