Mavi ekran sonrası format istenir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

noskillfury

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500
ASUS Dual Radeon RX 6650XT 8G
16GB 3600MHz CL18 Ram
WD Green 480GB NVMe M2 SSD
Rampage 750W 80+ PSU
Meslek
Beatmaker
RAM
6 GB Ram
SSD veya HDD modeli
500 GB Seagate
Ekran kartı
ATI Radeon HD 6510
Anakart
H61 Anakart
İşlemci
Intel i5 2400
Merhaba, bilgisayarım boşta iken mavi ekran verdi. Tabii geri yükleme gibi şeyler yazdı. Bende "geri yükle" butonuna bastım. Artık hiç açılmıyor. Benim sorunum şu: Bilgisayarcı bu olaya format isterse format atılmalı mı?

Merhaba, bilgisayarım boşta iken mavi ekran verdi. Tabii geri yükleme gibi şeyler yazdı. Bende "geri yükle" butonuna bastım. Artık hiç açılmıyor. Benim sorunum şu: Bilgisayarcı bu olaya format isterse format atılmalı mı?

Mavi ekrandan sonra hiç açılmıyor ise format atmak mantıklı geliyor. Bilgisayarcı yerine kendin de format atabilirsin. YouTube'dan Technopat'in paylaştığı detaylı rehber videoları mevcut. Senin için en uygununu buraya bırakırım istersen.

Mavi ekrandan sonra hiç açılmıyor ise format atmak mantıklı geliyor. Bilgisayarcı yerine kendin de format atabilirsin. YouTube'dan Technopat'in paylaştığı detaylı rehber videoları mevcut. Senin için en uygununu buraya bırakırım istersen.

Ne yazık ki istemiş ve babam da vermiş, format atmış. Yine de sağ olun. Ekran kartının ömrünün bittiğini vs. demiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı