Mavi ekran sonrası minidump dosyası oluşmuyor

utkuxb

Femtopat
Daha fazla  
RAM
GSKİLL
SSD veya HDD modeli
G.Skill RipjawsV Siyah 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18
Ekran kartı
AMD Radeon Graphics
Anakart
Asus prime b450m-k II
İşlemci
Ryzen 5 5600g
Merhaba. Oyun içindeyken mavi ekran hatası ile karşılaştım. Hata ekranı yoktu sadece siyah ekran ve cızırtı sesi vardı. Kendini yeniden bile başlatmadı 5-10 dakika beklememe rağmen. PC açıldıktan sonra minidump dosyasına bakmak istedim fakat oluşmamıştı. Bunu anlamanın başka bir yolu var mıdır? Çünkü çok canımı sıkmaya başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelişmiş ayarlar - başlangıç ve kurtarma altından otomatik bellek dökümü, sistem günlüğüne olay olarak yaz etkinleştirin ve CCleaner, Wise disk cleaner gibi programları devre dışı bırakın. Otomatik siliyor olabilir.

Mavi Ekran olduğuna emin misiniz? Siyah ekran yazmışsınız? Başlangıca dxdiag yazıp Ekran sekmesini atar mısınız?

Bundan öncede mavi ekran yedim ama oluşmuştu onla alakalı olduğunu sanmıyorum bu oyundayken oldu ve siyah ekranda kaldı ve cızırtı vardı pc kendini yeniden bile başlatmadı. bunu anlamamın başka yolu yokmudur

Mavi Ekran olduğuna emin misiniz? Siyah ekran yazmışsınız? Başlangıca dxdiag yazıp Ekran sekmesini atar mısınız?
knk siyah ekran ve cızırtı vardı böyle sürekli susmayan devam eden bi sesdi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    23,8 KB · Görüntüleme: 102
Başlangıca dxdiag yazıp Ekran sekmesini paylaşın. Siyah ekran dediğiniz şey Wattman gibi geldi bana.
Evet dediğiniz gibi wattman gibi siyah ekranda kalıyor cızırtı var bide pc çalışıyor ama yeniden başlamıyor kalıyor öyle ben yeniden başlatana kadar

WHQL olan sürücüyü kurunuz.
kusura bakmayın ilk defa duydum bunu nasıl kurucam tam olarak çünkü direk aratıp kurmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…