Hsprince Zeptopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #1 RAM 16 gb Ekran kartı 2070super İşlemci 10875 h Bugün akşam bilgisayarımda sadece müzik dinlerken bir anda mavi ekran aldım ve bilgisayar kendini açmaya başlayınca BIOS'a girdi. Şu an internetteki tüm yolları denedim fakat BIOS ekranı gitmiyor bir türlü bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2024
Bugün akşam bilgisayarımda sadece müzik dinlerken bir anda mavi ekran aldım ve bilgisayar kendini açmaya başlayınca BIOS'a girdi. Şu an internetteki tüm yolları denedim fakat BIOS ekranı gitmiyor bir türlü bunu nasıl çözebilirim?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 21.354 Makaleler 6 Çözümler 563 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 3 Aralık 2024 #2 @Hsprince Windows veya SSD sorunlu olabilir. Kurtarma deneyin, olmazsa USB bellek ile sıfırdan kurulum yapın. Windows 10 İçin Kurtarma Seçenekleri Windows 10 kullanıcıları yaÅadıkları sorunları çözmek için kurtarma seçeneklerini nasıl kullanacaklarını bu rehberimizde bulabilirler. Sorun Kurtarma www.technopat.net Artı 0 Eksi
@Hsprince Windows veya SSD sorunlu olabilir. Kurtarma deneyin, olmazsa USB bellek ile sıfırdan kurulum yapın. Windows 10 İçin Kurtarma Seçenekleri Windows 10 kullanıcıları yaÅadıkları sorunları çözmek için kurtarma seçeneklerini nasıl kullanacaklarını bu rehberimizde bulabilirler. Sorun Kurtarma www.technopat.net