@Recep Baltaş teşekkürler. Dediklerinizi dikkate alacağım.
Merhaba,
@207061 dediklerinizi eksiksiz uyguladım. İşlemleri tamamladıktan sonra bilgisayarımı teste tabii tutup zorladım. Daha sonra aynı testi uzun süreli tutup sabaha kadar bilgisayarımı açık bırakıp uyudum. Uyandığımda bilgisayar BIOS ekranındaydı ve SSD disk yine gözükmüyordu. Sanırım @recep baltaş 'ında dediği gibi problem SSD de. Bir sabit disk bulup işletim sistemimi oraya kurup deneyeceğim. Sonucu tekrar burada paylaşacağım.
Teşekkürler. İyi Sosyaller.
Tekrar merhaba,
Problem ilginç bir şekilde en son mesajı attığım tarihten itibaren tekrarlanmadı fakat şöyle bir durum ile karşılaşıyorum. Logitech K270 kablosuz klavye + mouse set satın aldım. Oyun oynarken klavyem de tuşlarda tepkime kayıpları oluyor. Tepkime süreleri bayağı uzun. Mesela W tuşuna bastığımda bunu 2 saniye sonra da algılayabiliyor veya hiç algılamıyor klavyenin gücünü kesip tekrar açtığımda bir süre bekleyip algılayabiliyor. Mouse da aynı şekilde. Bundan önce HP'nin bir klavye mouse setini kullanıyordum. Ondada böyle problem oluyordu. Sorunun klavyeden kaynaklı olabileceğini düşünüp iade ettim. Fakat bunda da aynı şey oluyor. Problem PSU'dan kaynaklı olabilir mi? Anakartımın 2 adet USB çıkışı bulunuyor bunların ikisi de USB3.0. front panelde 2.0 portlar bulunuyor. Onda denemedim. Bugün deneyip USB3.0'dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bildireceğim.