Mavi ekran sorunları

omeryaziici

Femtopat
IMG_20200717_165747.jpg

Merhaba. Oyun oynarken (CS:GO, Warband, FIFA 15, PES 2013) mavi ekran yiyorum, fotoğrafı bıraktım. Diskimde bir sorun olmadığı gözüküyor, Windows bellek tanılamada herhangi bir sorun çıkmadı, herhangi bir Update yok, termal macun yeni sürdüm ama sorun hala devam ediyor ve sadece oyun oynarken karşıma çıkıyor. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_20200717_165747.jpg
    IMG_20200717_165747.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
MemTest ile belleklerinizi test eder misiniz? Ve ekran kartı sürücünüz güncel mi?
Ekran kartı sürücüsü güncel. MemTestin nasıl kullanıldığını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
MemTest ile belleklerinizi test eder misiniz? Ve ekran kartı sürücünüz güncel mi?
Youtube kanalındaki videoda gösterilen her şeyi yaptım. Boot ekranına gelip USB'yi seçiyorum ama siyah ekran veriyor kalıyor öyle.

Son düzenleme:
BIOS güncel değil güncelleyin. HWinfo kullanmayın kaldırın kuruluysa.
C:\Windows\SysWOW64\drivers\HWiNFO64A.SYS
Buradan da silin.

DVD cihazını kullanmıyorsanız içten kablolarını çıkartın. Ekran kartı sorunu gözüküyor donanımsal bakım yapılmadıysa yapın. DDU ile anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı