Çözüldü Mavi Ekran sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bios ayarlarını sıfırladıktan sonra ramleri söküp pinlerini silgi ile temizleyin, genellikle bu şekilde düzelir tabi başka ciddi sorunlar yok ise.

Bios ayarlarını sıfırladıktan sonra ramleri söküp pinlerini silgi ile temizleyin, genellikle bu şekilde düzelir tabi başka ciddi sorunlar yok ise.
Dün yaptım onu zaten.
Not: Sadece canlı yayın yaparken mavi ekran yiyorum.

Memtest ile test etme fırsatım olmadı ancak windowsun bellek taramasını yaptım bir sorun çıkmadı.

2 Adet ntkrnlmp.exe ve 1 adet Ndu.sys hatası var bu ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir. Aynı zamanda bellekleri test etmenin de faydası var.

Artı -1 Eksi
2 Adet ntkrnlmp.exe ve 1 adet Ndu.sys hatası var bu ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor olabilir. Aynı zamanda bellekleri test etmenin de faydası var.
Sürücüler güncel ve kendi ellerimle özenle seçtim sürücüleri ancak silip tekrar kurmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…