Mavi Ekran Sorunu

Narter

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Benim bilgisayarımla ilgili mavi ekran sorunu var. Daha önceden olmuyordu fakat bu aralar olmaya başladı. Bir online oyunu indirmek istedim o zaman başladı. Tam indirirken farklı yüzdelerde mavi ekran veriyor. Başka şeyleri yüklemeyi denedim onlarda da bazılarında veriyor. Bazen de durduk yere masaüstünde iken veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.
DMP: MEMORY.rar

Ben bluescrenview ile göremiyorum hatanın nedenini göstermiyor. Yok mu yardım edebilecek :S

İyi günler. Benim bilgisayarımla ilgili mavi ekran sorunu var. Daha önceden olmuyordu fakat bu aralar olmaya başladı. Bir online oyunu indirmek istedim o zaman başladı. Tam indirirken farklı yüzdelerde mavi ekran veriyor. Başka şeyleri yüklemeyi denedim onlarda da bazılarında veriyor. Bazen de durduk yere masaüstünde iken veriyor. Yardım ederseniz sevinirim.
DMP: MEMORY.rar

Ben bluescrenview ile göremiyorum hatanın nedenini göstermiyor. Yok mu yardım edebilecek :S
Bende de aynısı oluyor.

Biri yardım edebilir mi çok uzun süredir mavi ekranlarla kullanıyorum bilgisayarı. KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR 0x00000007a Sorunun kodu

Bir de fark ettiğim bir şey var. Bilgisayarın başında isem eğer 2 gün boyunca hiç mavi ekran vermiyor. Fakat masaüsünde bıraktıysam. Bir videoyu durdurup bıraktıysam yada bir şey inerken bıraktıysam. Kısaca bilgisayar başında değilsem mavi ekran alıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı