Mavi ekran ve Chrome'da siyah ekran

Davuticn

Femtopat
Herkese iyi akşamlar. Bilgisayarımı yeni topladım sayılır 1 haftadır Chrome YouTube falan girince siyah ekran gelip gidiyor ve son olarak EBA TV canlı yayınına girince mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sistemim.

CPU türü hexacore AMD Ryzen 5 1600, 3600 MHz (36 X 100)
Anakart adı ASRock A320M-HDV r4.0 (1 PCI-e X1, 1 PCI-e X16, 1 M.2, 2 DDR4 DIMM, Audio, video, gigabit lan)
Görüntü bağdaştırıcısı GeForce GTX 1650 Super (4 GB)
RAM GeIL CL16-18-18 D4-3000 8 GB.

Mini dump dosyaları: Yeni klasör.rar

BIOS güncel değil güncelle.

Apple cihazlarını çıkart, yazılımlarını ve sürücülerini kaldır.
Malwarebytes Anti-Exploit, Tercent Emu, Vanguard, Hitman kaldır.
Eba yazılımı güncel mi kontrol et.
Yazılımları kaldırdım, bios güncelledim. Eba programını web tarayıcısından kullanıyorum oradan canlı derse girdiğim zaman mavi ekran verdi. Sorunun neyden kaynaklandığını hala algılayamadım ve minidump dosyalarını açıp sorunun ne olduğunu öğrenemiyorum erişim hatası veriyor.
Silin tekrar yükleyin.
Silip tekrar yükledim chrome tarayıcısını açıp kapadığımda felan siyah ekran gelip gidiyor.
Bu BIOS güncellemeyi beceremedim galiba, dosyayı flash belleğime attım daha sonra BIOS menüden ınstant flash seçeneği ile kurulum yaptım. Lakin BIOS sürümünü kontrol ettiğim de 3.2 gözüküyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı