Windows mavi ekran ve siyah ekran

Arkadaşlar yeni işlamci taktım ama birden donuyor sonra siyah ekran olup "no signal" diyor ve mavi ekran oluyor. Lütfen yardım edin. Ekran kartı normalde çalışıyordu yeni işlemci taktım diye böyle oluyor i5-3570 şu an kullanıyorum. Termal macunu falan tamam sıcaklık 35-40 derece boştayken.

Yok. Sahibinden aldım zaten.

Satıcıyla görüştüm ama PSU'dan kaynaklandığını söylüyor? Gerçtekten olabilir mi?

PSU'dan kaynaklı güç dalgalanması yaşasanız bu mavi ekranı vermez. Sıkıntının PSU'dan olmadığını düşünüyorum. Ama kesin bir şey diyemeyeceğim sorunun neden kaynaklandığını bulmak için avometre ile kontrol etmek falan lazım.

PSU'dan kaynaklı güç dalgalanması yaşasanız bu mavi ekranı vermez. Sıkıntının PSU'dan olmadığını düşünüyorum. Ama kesin bir şey diyemeyeceğim sorunun neden kaynaklandığını bulmak için avometre ile kontrol etmek falan lazım.

Yarın bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum. Orada halledebilirsem iyi olur. Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. İ3-3210 ile darboğaz yaşaya yaşaya oynarım. Bir tek paraya üzülüyorum. Annem yüzüğünü satmıştı onu almak için ona üzülüyorum. Mahçup oldum...

Yarın bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum. Orada halledebilirsem iyi olur. Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. İ3-3210 ile darboğaz yaşaya yaşaya oynarım. Bir tek paraya üzülüyorum. Annem yüzüğünü satmıştı onu almak için ona üzülüyorum. Mahçup oldum...
Elektronik aletler için yapmayın böyle şeyler. Birde ikinci el almışsınız ne diyeyim hocam geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı