Mavi Ekran ve Kendiliğinden Kapanma Sorunu

Explorer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar;

Forumda yeniyim. 10 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım. Bazı sorunlarım oldu. Google'da araştırmalarını yaptım. Ama bu mavi ekran sorunu benim PC de kendiliğinden kapanma sorununu ortaya çıkarttı. (ki ben öyle sanıyorum). Ekran sürücüsünün grafik özellikleri bölümününde ortadan kalktığını gördüm. Bu sorunun HDD mi yoksa RAM den mi ? Ya da PC nin CD sinden yüklediğim sürücülerden mi kaynaklı olduğunu merak ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Maviekran.jpg

PC: ACER ASPİRE V3-551G

Özellikleri:
  • 6 GB RAM
  • 500 GB HDD
  • AMD A6-4400M APU with Radeon(tm) HD GRAPHİCSV 2.70 GHZ
  • WİNDOWS 7 PROFESSİONAL

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem geri yüklemeyi kapattım. Zaten formattan sonra driverları ve programları yükledikten sonra bile mavi ekran hatasını verdi, pc tertemiz iken mavi ekran çıktı ortaya.

Batarya pc'de takılıyken bu hata oluyordu. Bataryasız çalıştırdığımda ise aşırı ısınmadan kapanıyordu. Fan bölgelerini süpürge makinesi ile temizledim. Aşırı ısınmadan kapanma olayını yarıya indirdim, makine ile temizledikten sonra mavi ekran ve kendiliğinden kapanma sorunu ortadan kalktı gibi oldu. O işlemden sonra pc'de herhangi bir sorun yaşamadım, ama ekran kartı özellikleri kendiliğinden kalktı. Bunun nedeni nedir?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı