Mavi ekran ve kilitlenme hatası

DomenicoWacco

Decapat
Arkadaşlar bilgisayarım da sürekli mavi ekran ve kilitlenme sorunu yaşıyorum. Tüm driverlar güncel 2 gün önce format attım ancak sorun devam ediyor. Ancak driverview programından baktığımda birçok program güncel olarak gözükmüyor. Driver booster ile güncellenmiştim. Resimlere hata ve dump dosyası bilgilerini atıyorum.
1547577461690.png

1547577471053.png

1547577677518.png

1547577694042.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel bir işletim sistemini kaynağı belli olan bir yerden güvenli bir şekilde indirip kurulumunu düzgün yaptıysanız bir problem yaratmayacağına inanırım.
Bir problem var ise HDD badsector tarama programlarıyla harddiski kontrol etmeni öneririm.
Bu verdiğim bilgilere göre hareket edip daha sonra destek isteyebilirsiniz.

Güncel bir işletim sistemini kaynağı belli olan bir yerden güvenli bir şekilde indirip kurulumunu düzgün yaptıysanız bir problem yaratmayacağına inanırım.
Bir problem var ise HDD badsector tarama programlarıyla harddiski kontrol etmeni öneririm.
Bu verdiğim bilgilere göre hareket edip daha sonra destek isteyebilirsiniz.
Bad tarama yaptım sorun çıkmadı şimdi Recep Baltaş’ın paylaştığı Windows 10 home sürümünü yüklüyorum daha önce kullandığım Windows’un yükleme stilinden farklıydı. Umarım benim kullandığım Windows da hata vardır. Herhangi bir driver güncelleme programı kullanmayacağım Windows update zaten güncelliyor değil mi ?

Bence sebebi kesinlikle Drive Booster uygulaması. Sürücü güncelleme uygulamaları, yanlış sürücü ve reklam uygulaması yüklemekten başka işe yaramıyor. Temiz kurulum yapıp sürücüleri elle kurun ve Drive Booster tarzı uygulamaları da yüklemeyin.

Mavi ekran hatalarının kayıt edildiği Minidump dosyalarını paylaşın. Bilgi sahibi arkadaşlar dosyalarınızı inceleyecektir.

Minidump Dosyalarını Upload Etme

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı