Merhaba Technopat ailesi. LoL'de oyun tekrarını izlerken mavi ekran hatası alınca ekranda kırmızı çizgiler oluşmaya başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Evet, sorun ekran kartında. @Trieetz hocam yukarıya DDU rehberini atmış. O rehbere göre ekran kartı sürücünüzü kaldırıp en güncelini kurun. Ayrıca CD okuyucu sürücüsünde de sorun var gibi geldi bana, belki BIOS da eski kalmış olabilir. Geri dönüş alır mısınız bilmiyorum ama bu iki konuyla ilgili Casper ile iletişime geçip güncel versiyonlarını isteyin.
Ayrıca sisteme bağlı CD-Rom sürücüsü arızalı. Arama çubuğuna CMD yazıp sağ tık ile yönetici olarak başlatın. Gelen ekrana sfc /scannow yazın ve iş bitince o ekranın fotoğrafını paylaşın.