Kesinlikle yarar, hiç program araştırmayın MSI’ın Dragon Center adlı programından Anti Blue özelliğini açabilirsiniz ben kullanıyorum. İnanılmaz fark var.İnternetten baktım biraz bu konuya, birkaç program söylüyordu. Sizce bunlar yararlı olur mu?
Iris kullanıyorum çok fark yapar mı ?Kesinlikle yarar, hiç program araştırmayın MSI’ın Dragon Center adlı programından Anti Blue özelliğini açabilirsiniz ben kullanıyorum. İnanılmaz fark var.
Kullanmadim ancak Dragon Center inanilmaz sarilastiriyor. Geceleri kullaniyorum bide Monitorden aciyorum.Iris kullanıyorum çok fark yapar mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.