Mavi'den hırka alınır mı?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar Mavi'den siyah renkli hırka almak fakat 400-500 TL'ye değer mi şüphem var. 400-500 TL kalitesi değer mi? LC Waikiki'den almak istiyorum fakat orası kaliteli değil burada onunda mağazası var ama LCW hırkaları pek güzel yapıyor gibime gelmiyor. Sizin önerdiğiniz bir marka var mı "bu mağazanın hırkaları güzeldir" dediğiniz?

Ceket ve pantolon alışverişlerimi hep Koton'dan yapıyorum, bir ceketi 3-4 senedir giydiğimi bilirim.
Peki kendi bedenimi nasıl anlayabilirim? Tam kalıp, bol, ince kalıp falan diyorlar. Bu kalıpların bana bol durması için ne yapmam lazım (bu bol olması hoş duracak kıvamda)

Malzemesine bağlı. Marka olarak Mavi iyidir. %100 pamuklu bir hırka için o fiyat ideal. Ama polyester/akrilik karışımı bir şey ise değmez.
Hocam Mavi kaliteli orta fiyatlı ama kaliteli 1 hafta önce sweat almıştım bu fiyata pamuklu çok güzeldi orada gözüme çarptı bir siyah hırka ama bakmadım. Teşekkür ederim.

Oversize ürün seçebilirsin, benim önerim terzide ölçü alman. Uğraşamam diyorsan deneme yanılma yöntemi ile kafanda bir ölçü oluşturabilirsin.
Terzi yan komşumuz fakat o perde yapıyor çoğunlukla sorsam olur mu ona? Ve ne diyeceğim "benim ölçümü alır mısınız?" demem yeterli midir?

Asla alınmaz. 2 tane sweatshirt almıştım 4-5 yıkamada pamuklandı giyilmez oldular. Reebok alın, hem Adidas kalitesi hem de daha ucuz. Yıllarca havada karada giy kalitesi aynı.

Asla alınmaz. 2 tane sweatshirt almıştım 4-5 yıkamada pamuklandı giyilmez oldular. Reebok alın, hem Adidas kalitesi hem de daha ucuz. Yıllarca havada karada giy kalitesi aynı.
Hocam sizde bir sorun oluyor olmasın? Ben 1 yıldır kullandığım sweati kullanıyorum ve içi %100 pamuktu. Sanırım yıkamada sıcaklığı vesaire yanlış ayarladınız, orta fiyat en kaliteli marka bence mavi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı