Merhaba arkadaşlar benim Casper Nirvana nb 15.6 CMY türünde Laptopum var. Ben bu laptob'u satıp kendi eski kasamı yenilemeyi düşündüm. Bana monitör, DVD ROM, klavye, Mouse haricinde kasa ve 1300tl'yi geçmeyecek. Aşağıda listelediğim oyunları kasmadan yüksek kalitede oynatacak bir sistem tavsiye etmenizi istiyorum, parçalar birbiriyle uyumlu olup, Ekran kartının 256 bit olmasını istiyorum. RAM 4-8GB olabilir önemli değil, İşlemci ve Ekran kartı üzerinde durun beni yarı yolda bırakmayacak bir sistem istiyorum aşağıdaki oyunları kasmaması gerekecek:
--BATTLEFİELD 2-3-4
--Call OF Duty -Black ops 1-2 -Ghost
--GTA 4-5
--Far Cry 3
--World Of Warcraft Mists Of Pandaria
--Crysis 3-Warhead
--Assassins Creed -3-4
--Max Payne 3
ve bu tarzlı ağır oyunları rahatlıkla kaldırabilsin. Ekran kartı 256 bit yada üstü olabilir, Ekran kartı üzerinde iyi durun arkadaşlar yukardaki oyunlar yüksek kalitede donmasın lütfen. Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum. Sıralama yapıp toplam tutarı söyleyebilirseniz, benim için iyi olur teşekkürler.
--BATTLEFİELD 2-3-4
--Call OF Duty -Black ops 1-2 -Ghost
--GTA 4-5
--Far Cry 3
--World Of Warcraft Mists Of Pandaria
--Crysis 3-Warhead
--Assassins Creed -3-4
--Max Payne 3
ve bu tarzlı ağır oyunları rahatlıkla kaldırabilsin. Ekran kartı 256 bit yada üstü olabilir, Ekran kartı üzerinde iyi durun arkadaşlar yukardaki oyunlar yüksek kalitede donmasın lütfen. Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum. Sıralama yapıp toplam tutarı söyleyebilirseniz, benim için iyi olur teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: